Kynsilakkani

torstai 2. toukokuuta 2013

Lakka ja koristelut samasta pullosta

Vihdoin koneen ääressä. Eipä ole juuri kerennyt tässä istumaan. Kumma juttu miten nykyään tuntuu, ettei tunnit vuorokaudessa riitä mitenkään... En ole edes mitenkään erikoisia kynsiäkään tehnyt, melko normaaleilla on menty. Kuvat uusista kynsistä lojuu edelleen siellä kamerassa odottamassa siirtoaan. :D Ehkä ne huomenna pääsevät pois sieltä.

Nämä kynnet ovat jo hetken takaa, mutta mitäs tuo haittaa. :) Sain vihdoin aikaiseksi testata jo tovin sitten hommaamaani Technicin Shine & Shimmer lakkaa 26. Tässä kyseisessä lakassa on siis päässä sirotin, jossa on glitteriä sisällä. Sen avulla saa sitten näppärästi siroteltua glitteriä kynsille. Näitä lakkoja löytää mm. The Bossilta. Tältä se sirotinlakkapulloyhdessä hässäkkä näyttää:

Technic: Shine&Shimmer- 26
Lakka itsessään oli hieman lirua, onneksi se peitti kuitenkin kolmella kerroksella. Suht nopsaan tämä kuivui, jotta ei tarvinnut sitä stressata. Lakka on väritykseltään hennon vaaleanpunainen ja ainakin itse tykkäsin. Sirottelin sitten vielä tuota glitteriä kynsien kärkiin jonkinsortin liukuvärjäysmaisesti. Glitterin sirotteleminen oli äärimmäisen helppoa ja glitteri oli todella hienojakoista. En ennen ole tainnut törmätä nuin hienojakoiseen glitteriin. Omasta mielestäni kätevä keksintö kaikinpuolin. :)

Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Avon- 24k Gold Strenght
- Technic: Shine & Shimmer- 26
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Oletteko te testanneet näitä lakkoja? : )

8 kommenttia:

 1. Oiii, tosi kivat! :) Toi lakka ei näytä pullossa kivalle, mutta kynsillä se on superkiva! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,pullossa se ei ole kovin kummoinen. :D Kynsillä sitäkin kivempi! :)

   Poista
 2. Mä oon kans miettiny et pitäis hankkia tuo lakka! :) näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköinen yhdistelmä, tuo lakka ja hileet samassa pullossa. Aattelin, että ei varmaan saa nätisti tuota hilettä levittymään, mutta tosi kauniit kynnet oot niillä saanut aikaan!:) En ole siis itse tuollaista kokeillut, mutta jos mahdollisuus joskus tulisi sopivasti vastaan, niin saattaisin testatakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuon glitterin sirottelu oli maailman helpointa. :D Täytyy hyödyntää tuo sirotinosa kunhan tuo edellinen tuolta loppuu. :)

   Poista
 4. Tuli kyllä kaunis lopputulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkäsin itsekin kovin. :)

   Poista