Kynsilakkani

lauantai 25. toukokuuta 2013

Ostoksia part. 28

Vaihteeksi taasen ostoksia. Ebaystä näitä on taas tulvinut ja muutamat niistä onkin näkynyt jo kynsilläkin asti. Muut odottavat kiltisti kynsille pääsyään. Hiekkaa ja glitteriähän sieltä on tupsahdellut, mitäpäs muutakaan. :D Pidemmittä puheitta kuviin.

OPI:lta kotiutin hiekkaa ja glitteriä. Violetti Can't Let Go ihastutti, mutta kynsille asti se ei vielä ole päässyt. Jinxin esittelinkin jo täällä ja onhan se ihana. Sininen Tiffany Case odottaa myöskin kynsille pääsyä. Lights Of Emerald City on ihastuttava lakka post- it- lappuineen. :) Which Is Witch? lakka tuli itseasiassa ostettua ihan vahingossa. Olin siis ostamassa Lights Of Emerald City lakkaa, mutta vahingossa olin tämänkin nappaillut ostoskoriin. :D Hieman ihmettelin, kun tämä kotiutui, mutta onhan se kaunis. :)

OPI- Can't Let Go. Jinx, Tiffany Case, Lights Of Emerald City, Which Is Witch?
Ja hiekalla jatkuu... OPI:n valloittava Solitaire esiintyikin jo näissä kynsissä. The Impossiblen ostoa mietin tovin ja olihan se kotiutettava, kun niin pirusti asia vaivasi. Minnilakkojakin kotiutui pari, nimittäin ihastuttava punavalkea glitterlakka Minnie Style sekä hiekkalakka Magazine Cover Mouse. Magazine Cover Mouse olikin kynsillä yhdessä Solitairen kanssa. :) Ja vihdoin ostin kauan himoitsemani ihanan räikeän Orlyn Glowsticksin! Harmikseni valotikku saapui minulle uudistuneessa pullossa... En tykkää yhtään tuosta Orlyn uudesta pullosta, vanhempi oli parempi. Onneksi lakka on kuitenkin ihana!

OPI- Solitaire, The Impossible, Minnie Style, Magazine Cover Mouse, Orly- Glowstick
Ja jatketaan.. Etude Houselta ilmestyi uusia lakkoja (mm. hiekkalakkoja!), mutta päätin pysytellä turvallisissa glittereissä. Cotton Candy Kiss, Coral Party ja Dragon Fruit Coctail matkasivat luokseni, mutta harmikseni neljäs glitterlakka ( joka muuten oli sinistä ja valkoista glitteriä sisältävä Waves Play) oli loppuunmyyty, joten sitä en nyt saanut kotiutettua. :(

CND:n Solar Oilin ostin kokeeksi, koska olin lukenut siitä vain hyvää. Hieman karvasmantelin tuoksu häiritsi aluksi, mutta se haihtui nopeasti pois. :) Nyt olen muutaman kerran tätä käyttänyt ja olen kyllä tykännyt. Voin kertoa enemmän sitten, kun olen tätä hetken käyttänyt. :)

Etude House- Cotton Candy Kiss, Coral Party, Dragon Fruit Coctail, CND- SolarOil

Memberssillä oli hetki sitten Zoyan lakkoja myynnissä 8,50 € kappalehintaan, joten muutama sieltä sitten tarttui mukaan. Mukaan sieltä tarttuivat Jem, Kimmy, Tracie ja Twila. Pian näiden täytyy päästä kynsille koska kiekolle laittaessa olin näihin ainakin hyvin tyytyväinen. :)

Zoya- Jem, Kimmy, Tracie, Twila

Mitäs mieltä ostoksista? Tuliko himotuksia? :)

10 kommenttia:

 1. Ihania nuo kaikki hiekkalakat! :D houkuttelisi itsekin noita kotiuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on ihania! :3 Suosittelen kovasti sua ostamaan edes jonkun. ;D

   Poista
 2. Muutama tai siis parikin samaa opia ollaan tilattu!! :D ihania lakkoja♥

  VastaaPoista
 3. AAAGH! Nuo Orlyn uudet pullot, en sulata tätä asiaa :D

  Hmm.. Minni-lakat voisin kotiuttaa ja Zoyan Twila näyttää jännältä O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en sulata. :D Edelliset pullot oli paljon parempia! Twila on ihana tikkuhile härdelli. :3

   Poista
 4. Minnie style <3 .. Orlyn glowstick on myös himotuslistalla <3 .. toi nykynen ORLY:n pullo, blaah :(! Ihania herkkuja kaikki <3 <3 <3!

  VastaaPoista