Kynsilakkani

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Electric Carnival

Morjens vaan tännekin suuntaan ja oikein hyvää Äitienpäivää kaikille sitä viettäville! En viitsi edes mesota enää näistä tauoista joten olkoot. :D Hengissä ollaan anyways! Kynsiä on tullut lakkailtua ja nyt on jopa varastossakin muutamat postaukset. Hyvä minä! Kaikista haastavinta tässä osuudessa oli kuvien nakkaaminen koneelle.. Itse operaatiohan ei kauaa aikaa vie mutta kyllä teki tiukkaa.

ILNP:ltä ilmestyi joku aika sitten Ultra Chrome Flakies lakkoja joista tuli tilattua kolme Helmukan täytteeksi. Nyt parrasvaloihin pääsee niistä yksi, Electric Carnival. Useinhan monet flakielakat näyttävät parhaat puolensa tumman lakan päällä mutta poikkesin massasta ja lakkasin pohjalle Essien Blancin. Kaksi kerrosta Blancia ja sitten tartuinkin Electric Carnivaliin. Sudin sitä jokaiselle kynnelle kerroksen ja jännittyneenä katselin lopputulosta. Uijui, lopputulos olikin todella kiva! Kivempi kuin olin osannut odottaa.

Electric Carnival näyttäytyy niin violettina/pinkkinä, kultaisena ja vihreänä. Pulloa käännellessä se näyttäytyy myös turkoosina mutta ainakaan sitä en näin valkoisen lakan päällä erotattanut. Tämä kyseinen lakka oli ensimmäinen mitä kyseiseltä merkiltä kokeilin ja voin kertoa sen olleen erittäin positiivinen kokemus! Kaksi muuta lakkaa odottavat vielä vuoroaan. :) Nyt kuitenkin kuvasaldoon.
Essie: Blanc, ILNP- Electric Carnival

Loppuun vielä laitettava muutama kuolauskuva tuosta ILNP:n lakasta. Olkaatten hyvä.OOOOH! Tuossa lakassa kun saisi kylpeä niin olisin happy. :)Aiheuttiko tämä lakka kuinka monelle kuolaamista? 

6 kommenttia:

  1. Lakka on niin fotogeeninen että runsas kuvamäärä on paitsi ookoo niin ehkä jopa pakollista..?! :) Hienohan se on, ei voi kieltää! Tämä ja pari kaveriaan löytyykin jo multa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allekirjoitan täysin. :) Mulla sormet jo syyhyää päästä testaamaan niitä kahta muuta!

      Poista