Kynsilakkani

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Hengissä

Moi! Elossa ollaan. Hiljaiseloa tuli taas nähtävästi vietettyä. Aikaa minulla olisi ollut mutta en sitten kuitenkaan ole itseäni saanut koneen ääreen teille kirjoittamaan. Kynsiä olen jonkin verran lakkaillut ja tekaisinpa jopa työkaverillenikin hänen häihinsä kynnet. Kuvia en tajunnut ottaa mutta erittäin hyvin onnistuivat vaikka ottaa huomioon, että en ole aiemmin lakannut toisten kynsiä kuin muutaman kerran.

Eilen kävin taas kurkkusalaattilandiassa ja edellisenä päivänä lakkasin kynnet samalla katsoen Netflixistä Blue Mountain Statea, joka on muuten pirun hyvä sarja! Ensin lakkasin kynsille kaksi kerrosta Sallalta saamaani OPIn Opi Rediä jota lakkasin kynsille kaksi kerrosta. Yksi kerros melkein riitti peittämään kynnet mutta ei ihan täydellisesti joten toinen kerros oli tarpeen. Lakka levittyi kivasti eikä se yrittänyt uiskennella kynsinauhoille.

Kaveriksi valitsin sitten Picture Polishin Holidayn joka tehtiin viimevuoden puolella ja vain rajoitettu määrä. Jokainen pullo on erikseen numeroita ja oma pulloni sattuu olemaan no. 1230. Holiday on holotopperi mutta sen seassa on flakieshippuloita. Kyseistä lakkaa on yksi kerros Opi Redin päällä.  Melko jouluisat vibat näistä kyllä tuli vaikkei täällä ole luntakaan enää yhtään. Kaikesta viboista huolimatta tykkäsin lopputuloksesta. :)

Opi- Opi Red, Picture Polish- HolidayOnko täällä linjoilla enää ketään? :)

4 kommenttia: