Kynsilakkani

torstai 14. toukokuuta 2015

Pitsiunelmat

Kuten edellisessä postauksessa jo vihjasinkin kynsien olevan vielä raakileet niin nyt olisi sitten luvassa mitä niistä kynsistä sitten syntyi. Ideahan näihin kynsiin syntyi kun työkaverini pyysi josko tekisin hänelle ristiäisiin kynnet jotka sopisivat hänen mekkoonsa. Tämä oli ensimmäinen idea mikä päähäni juolahti ja erittäin mieleisesti onnistuikin!

Pohjalla siis Essien Blanc, päällä töpöteltynä Bariellen Starchildia ja lopuksi löin vain leimat päälle. Pitsileima on Bundle Monsterin laatasta 323. Leimauslakkana toimi BYSin Black Satin. Lopuksi Poshen pikakuivattaja päälle ja avot. Nämä kynnet olivat niiin lempparit pitkään aikaan! Aluksi olin hyvin epäileväinen kuinka tuo glitterlakan töpöttäminen leiman alle natsaa mutta se toimi vallan hyvin! Tykkään näistä ihan possuna. :)

Essie: Blanc, Barielle: Starchild, BYS: Black Satin, Bundle Monster 323, Poshe Top Coat


No kuinkas ne kynnet sitten työkaverille onnistuivat? Se selviää seuraavassa postauksessa.. :)

10 kommenttia:

 1. Nyt en kyllä osaa sanoa kummista tykkään enemmän, leimalla vai ilman. Molemmat on niin upeita <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :') Mä tykkäsin näistä kynsistä ihan hirmusesti! :)

   Poista
 2. Tosi kauniit on kyllä!! Varteenotettavaa ideaa kesän häihin tai ristiäisiin itsellenikin... Ei oo tullut kokeiltua glitterin päälle leimaamista, mutta hyvältähän tuo näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Totta, häihin tällaiset kynnet sopisi myös vallan mainiosti. Minäkin testasin ensimmäistä kertaa ja oikein hyvin onnistui! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. :') Nää on mun lemppareimmat pitkään aikaan!

   Poista