Kynsilakkani

tiistai 12. toukokuuta 2015

Tähtilapsi

Nämä kynnet jotka tekaisin eivät oikeasti jääneet tämän näköisiksi mutta koska ne tällaisenaankin olisivat nätit niin ajattelinpa laittaa julkaisuun. Valmiithan nämä periaattessa ovat kuitenkin. Näistä Instagramissa onkin jo valmis versio vilahtanut (aimoton). Nämä kynnet on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin tuijottelukamaa. :)

Pohjalle lakkasin minkäs muunkaan kuin Essien Blancia kaksi kerrosta. Vanupuikolla sitten töpöttelin Bariellen Starchildia vähän sinne sun tänne. Vanupuikolla siksi koska se imi itseensä kaiken ylimääräisen lakan. Idea ei suinkaan ole omani enkä kuollaksenikaan muista kuka sen on hoksannut mutta kaikki pointsit sinne suuntaan!

Starchild on pienemmällä ja vähän isommalla hologlitterillä pakattu lakka. Ihan jumalattoman herkku ja pullo onkin kiirinyt jo puoleen väliin! Täällä lakka kuitenkin vilahtaa ensimmäistä kertaa ikinä.. Ompahan sekin virhe nyt korjattu. Lakkauksen päälle laitoin sitten tuttua ja turvallista Poshen pikakuivattajaa joka vaan on meikäläiselle se numero 1. :)


Essie: Blanc, Barielle: Starchild4 kommenttia: