Kynsilakkani

maanantai 18. toukokuuta 2015

Bikini Bottom

Koska pian on kesä niin mun oli pakko saatava kynsille jotain kesäistä. Aikani tongin Helmukkaa ja vastaan hyppäsi Dollish Polishin ihana korallinen Bikini Bottom. Lakan olen tilannut Dollish Polishin sivuilta viime vuoden heinäkuussa (!!!) mutta nyt en sieltä kyseistä lakkaa löytänyt.. Olen kerran aikaisemmin testannut tätä lakkaa mutta mitään kuvia en silloin tästä napsinut joten nyt oli korkea aika.

Bikini Bottom on kirkas korallinen lakka mutta näissä omissa kuvissani se näyttäytyy vähän hailakkaampana. On siis oikeasti aavistuksen tummempi. Lakassa on mukana kultaista shimmeriä joka tekee lakasta mielettömän upean ja meikäläiseen uppoavan. Kynsillä lakkaa on kaksi kerrosta, levittyi moitteetta enkä muutenkaan löydä tästä pahaa sanottavaa. Lakan nimi ja väri kohtaavat kyllä niin täysin tässä lakassa. Tiedättehän Paavo Pesusienen ja Bikini Bottomin? :D Tästä lakasta tulee kovasti mieleen kyseisessä sarjassa seikkailevan meritähden, Patrickin.

Töpöttelin sitten Bikini Bottomin päälle China Glazen Novaa vanupuikon avulla jotta vanupuikko imi itseensä kaiken ylimääräisen lakan. Nova on kyllä tämän harakan mieleen, voi tuota hologlitterin kimmellystä! Leimat leimasin PUEENin laatasta 72. Leimauslakkana toimi BYSin Black Satin joka on muuten ainut rehellisesti musta cremelakkani. Sekin osoittaa niin loppuunkulumisen merkkejä, että tässähän täytyy pian lähteä mustaa cremeä metsästämään!

Kaikinpuolin näistä kynsistä tuli ihan mielettömän kivat! Muutama päivä näillä mentiin ennenkuin piti poistaa lakat töiden takia. Olen kyllä niin ihastunut tuohon glitterlakan töppöttämiseen leimauksien alle. :)Dollish Polish: Bikini Bottom

Dollish Polish: Bikini Bottom, China Glaze: Nova, BYS- Black Satin, Pueen 72, Poshe Top CoatOnko teille Bikini Bottom tuttu?

8 kommenttia:

 1. Wou miten ihana sävy <3 En oo aikaisemmin törmännytkään kyseiseen lakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sävy on aivan ihana! Aika vähän tätä on kyllä näkynyt missään :o

   Poista
 2. Kuolasin Bikini Bottomia sillon sen ilmestyttyä, mut sittemmin oon lakan unohtanu. Kiva kun muistutit, tuli taas pakko saada -fiilis :D Mutta kun sitä ei saa mistään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ole hyvä vaan! :D Jos tää tulis vaikka uudestaan myyntiin.. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tykkäsin kans ihan kympillä! :)

   Poista