Kynsilakkani

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Hetken holotti

Aurinkoa on piisannut joten siispä oli taas holojen vuoro päästä kynsille. :) Sain päähäni yövuorosta kotiuduttuani alkaa lakkaamaan kynsiä joten ei muutakuin lakkahyllyjä kaivelemaan. Tällä kertaa en halunnut ottaa suoraan hololakkaa hyllystä vaan lakaksi valikoitui OPIn I Just Can't Cope-acabana ja Silly Lily Polishin holotopperi.

I Just Can't Cope-acabana on aivan mielettömän ihana keltainen lakka jota lakkasinkin kynsilleni kaksi kerrosta. Ei moitittavaa kyseisestä lakasta, herkku kuin mikä! Silly Lily Polishin Spectraflair topperia sudin yhden kerroksen kynsilleni ja se antoikin miellyttävän holon. Aavistuksen tuo holotopperi kuitenkin söi tuon keltaisen lakan kauneutta. Kaikesta huolimatta tykkäsin niin kovin yhdistelmästä. :)

Kauaa nämä eivät kuitenkaan oleilleet kynsilläni koska tapahtui seuraavaa. Olin tosiaan tullut yövuorosta ja aloinkin kokkailemaan ruokaa melkein heti töistä päästyäni. No, laitoin ruoan uuniin ja aloin lakkaamaan kynsiäni. Kas kummaa, ajoitin lakkailun juuri sellaiseen hetkeen kun minun täytyi ottaa ruoka uunista pois. :D Kyllä, lakat olivat vielä märkinä kynsilläni joten pilallehan ne menivät kun täytyi patakintaat survoa kätösiin.. Poistin lakat ja sitten nakuilin koska en jaksanut enää lakata kynsiä uusiksi. Onneksi nämä saivat pienen hetken minua ilahduttaa. :')







OPI: I Just Can't Cope-acabana, Silly Lily Polish: Spectraflair Top Coat

16 kommenttia:

  1. Mitähän kaikkee kivaa saisikaan aikaiseksi kun alkaisi oman holo-topperin kanssa kokeilemaan eri lakkojen päälle...? Mulla on KBS Prism Break. Tosi kiva "uus lakka" Copa-cabanastakin tuli!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä testaamaan! :) Eri yhdistelmien kokeileminen on kivaa :)

      Poista
  2. Oooooooh! Älyttömän kauniit!

    VastaaPoista
  3. What a stunning holo top coat! Love it :-)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Sara. <3 Nää oli kyllä tosi kivat vaikkakin olivat ihan simppelit. :) Holotopperi on loistava keksintö.:)

      Poista
  5. Oooh, näyttääpä ihanalta keltainen holotettuna! :) Pakko ehkä itsellenikin hankkia kunnon holotopcoat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö näytäkin! :) Suosittelen kyllä hankkimaan, tuota kun voi testata ihan minkä värisen lakan päälle vaan. :)

      Poista
  6. Tää on kyllä kaunis lakka, kesäinen ^_^

    VastaaPoista