Kynsilakkani

lauantai 3. toukokuuta 2014

W7:n uutukaiset

Käväisin tässä muutama päivä takaperin Tuurin ihmemaassa koska olin kuullut huhua, että sinne oli saapunut uusia lakkoja W7:lta. Kärvistelin niin kovin ja odotin, että tilipäivä koittasi ja pääsisin vihdoin näkemään minkämoisista uutuuksista oli kyse. Luojan kiitos se tili vihdoin tuli ja lähdin oitis yövuoron jälkeen katsastamaan tilanteen. Ja ei, minun ei tarvinnut pettyä.

W7:lta oli ilmestynyt kymmenen uutta, minulle ennestään tuntematonta lakkaa. Arvasitte varmaan jo, että kotiutuin niistä kaikki? :D W7 on ehdottomasti mun lempparimerkki ja kyseisen merkin lakkoja minulta löytyykin 85 kappaletta.. Suurin osa on juuri Tuurista ostettuja mutta muutama on tullut diilauksen kautta Briteistä. Weeseiskoissa hyvää on ehdottomasti halpa hinta (2,95 e/kpl) ja hyvänlaatuisuus. Harmi vain, että näitä ei oikein muualta löydy kuin Tuurista ja Mimaxilta löytyy joitain lakkoja. Oikein muualta Suomesta näitä ei taida saada. Tämä postaus tulee sisältämään paljon kuvia vaikka ensin suunnittelinkin julkaisevani nämä kahdessa osassa.

W7: Fairy, Fairy Tale, Goldie, Rocket, Tinkerbell

W7: Galactic Night( lakassa kyllä luki Galatic Night mutta oletan sen olevan Galactic...), Golden Debris, Midnight Debris, Red Debris, It's Christmas
Kuvasin jokaisesta lakasta erikseen myös pullokuvan ja swatchit. Panostin lisäksi niin paljon, että tein jokaisesta lakasta ja sen swatchista kollaasin. Hyvä minä! :D Mitään analyysejä ei nyt lakoista irtoa näin työpäivän jälkeen,  joten saatte tyytyä kuviin. :) Jokaista lakkaa on swatcheissa yksi kerros paitsi poikkeuksena viimeisenä esiintyvä Tinkerbell jota on kaksi kerrosta.


W7: Fairy 

W7: Fairy Tale

W7: Galactic Night

W7: Golden Debris


W7: Goldie

W7: It's Christmas

W7: Midnight Debris

W7: Red Debris

W7: Rocket
W7: Tinkerbell


Lopuksi löysin kätköistäni vanhan kynsikiekon ja lakkasin niihin yhden kerroksen BYSsin Black Satinia. Tahdoin palavasti nähdä miltä Fairy Tale, Goldie ja Tinkerbell näyttäisivät tumman pohjan päälle lakattuina. Ja lääh, meinasin pakahtua koska Fairy Tale näytti niiiin upealta! Goldiessa näkyy nyt paremmin tuo kultainen pieni hippu ja Tinkerbell oli hieman sameahko tumman lakan päällä mutta erittäin kiva sekin!

W7: Fairy Tale, Goldie, Tinkerbell


Lemppareikseni nousivat ehdottomasti Fairy, Fairy Tale sekä Tinkerbell. :) Jos teillä on suinkaan mahdollisuutta päästä käsiksi näihin W7:n lakkoihin niin suosittelen suurella sydämellä. :)


Mikä/mitkä teidän silmiänne viehättää eniten? :) Jos kysyttävää niin saa ehdottomasti heittää kysymystä ilmaan! :)

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nää on, harmi kun ovat niin huonosti saatavilla. :(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. EIKÖ! Sun nomnomnomit odottaa kiltisti jotta pääsevät toveriensa seuraan. :)

   Poista
 3. Harmi kun nämä ei ole peitävämpiä. :( Nättejä silti! Pitäis taas päästä tuuriin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä tosi nättejä. Kerrostamaan näitä toki joutuu mutta sitä en tiedä monellako kerroksella kynnet peittäisivät. Testaan ja raportoin tuloksista. :) Tinkerbellin veikkaisin peittävän itsekseen kolmella.

   Poista
 4. Tuo Golden depris näyttää kivalta :) jospa ens kesänä pääsis itsekin käymään Tuurissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuurissa on kyllä kattava kokoelma W7:n lakkoja, jotka sitten ainakin suosittelen katsastamaan. :)

   Poista
 5. Ihania!!! Harmi kun ei näitä saa muualta kun tuurista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. :( En ymmärrä miten ei mistään ulkomaisesta nettikaupastakaan näitä tahdo löytyä. :(

   Poista
 6. These look amazing! I have all except Goldie, Galactic Night and It's Christmas. I must try and hunt them down!

  VastaaPoista
 7. Lääääääh! Miksi ihmeessä Tuurin pitää olla niin kaukana.. :/ Noista voisin heti kotiuttaa ainakin 5 ja jos kaikki mitä on mieleen niin 8 :D HALUAN <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun ei ajatuksen voimalla pysty siirtymään paikasta toiseen! Se olis jees. :D

   Poista
 8. Viikon päästä alkais työt. Harmi vaan,et urheilupukeutuminen ei oo enää kempparin vieressä, niin ei voi mennä välillä hypisteleen lakkoja. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Sun pitää livahtaa sinne välillä hypistelemään. ;D

   Poista
 9. Kosmetik4lessiltä muuten löytyy näitä, jos ulkomailta jaksaa tilailla :-)

  http://www.kosmetik4less.de/en/cosmetics-products.html?manufacturer=53

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole ennen huomannut, että tuolta saa W7:n lakkojakin vaikka muita W7:n meikkejä sieltä saakin! Kiitos siis kovasti! :)

   Poista