Kynsilakkani

perjantai 16. toukokuuta 2014

Tail Feather

Jokin aika sitten tilasin Pretty Polishilta tämän yhden ainoan kaunokaisen itselleni, nimittäin Picture Polishin Tail Featherin. Kyseinen lakka saapui minulle tuolloin pelkässä kuplamuovikirjeessä ilman mitään suojauksia ympärillään. Onneksi se oli ehjä! Tuon jälkeen en kyseisestä kaupasta ole mitään tilannut vaikka toimituskin oli ok mutta en uskalla ottaa riskiä, että tilaukseni tulisi murskana minulle.. Vielä ainakaan.

Tail Feather on kynsibloggari Kayla Shevonnen suunnittelema ja hänen blogiinsa pääset tästä. Tail Feather on minttuisan vihertävä lakka jossa on erivärisiä shimmereitä joukossa. Omiin kynsiini riitti sopivasti kaksi kerrosta.

Itse lakka levittyi hyvin eikä se edes yrittänyt juosta kynsinauhoille. Kuivumisaika oli myös normaali joten huonoa sanottavaa en löydä. Kaikenkaikkiaan ihana lakka vaikkakaan nämä omat kuvani eivät tee oikeutta kyseiselle lakalla. :)
Picture Polish: Tail Feather


Löytyykö joltakin muultakin tämä kaunokainen? 

Nyt lähden lääkäriin kuulemaan onko keuhkokuume vai mikä ylähengitystieinfektio. Maanantaista asti sairastanut joten. ---> :(

8 kommenttia: