Kynsilakkani

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Paluu äitienpäivään

Terveisiä täältä ruudun toiselta puolelta! Tällä hetkellä meikäläinen istuu tuulettimien ympäröimänä yövuorossa ja odotan kovasti hetkeä jolloin pääsen taas makaamaan aurinkoon. :) Ihan mielettömän hyviä kelejä nyt ollut ja nautin jokaisesta hetkestä täysillä. Viikon takaisesta sairastamastani kuumeesta on jäljellä yskä ja paluutaan tekee takaisin nuha, great. No, eiköhän tästäkin kuitenkin hengissä selvitä.

Nämä kynnet olivat minulla itseasiassa jo äitienpäivänä mutta olin kahden vaihella julkaisenko vaiko enkö. Kynsiä en kuitenkaan juuri ole nyt lakkaillut koska olen vain maannut lahnana auringon alla joten julkistetaan nyt nämä. Kynsille päätyi Essien Go Ginza joka on väritykseltään vaaleanpunertavahko lila. Peitti mainiosti kahdella kerroksella. Taattua Essien laatua, tykkään. :)

Nimettömiin ja keskareihin päätin sitten kokeilla Color Clubin Pixi-Latedia jossa on valkoista, violettia sekä vaaleanpunertavaa/lilaa glitteriä. Kerrostin sitä Go Ginzan päälle kaksi kerrosta ja mielestäni se sopi tosi hyvin yhteen kyseisen lakan kanssa. :) Muihin kynsiin laitoin sitten muutaman pyörylän ihanaisesta OPIn I Snow You Love Me:stä. Harmi, kun tuolloin ei paistanut aurinko niin olisi nuiden pylpyröidenkin loiste näyttäytynyt.

Muutama päivä näillä mentiin ja tykkäsin näistä kovin. :) Kynnet on reippaasti lyhentyneet näiden kuvien jälkeen ja toivonmukaan tänään saisin jotain aikaiseksi laitettua kynsilleni. :D
Essie: Go Ginza, Color Club: Pixi-Lated, OPI: I Snow You Love Me, Poshe Top Coat


Nauttikaahan auringosta! : )

6 kommenttia:

 1. This looks good! I think the new CC one looks amazing on the Essie :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks dear! :) I agree, they are perfect match. :)

   Poista
 2. Aivan ihanat kynnet. ^_^ Kuin mansikkajäätelöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. : ) Apua, nyt rupesi tekemään mieli jäätelöä. :D

   Poista