Kynsilakkani

perjantai 9. toukokuuta 2014

Haltiasatuja

Edellisessä postauksessa esittelinkin Tuurista koluamani uudet W7:n lakat. Tänään niistä on luvassa yksi, nimittäin ihana Fairy Tale (en ihan varma ole kuuluisiko nimen olla kirjoitettuna yhteen vaiko eikö.). Kokeilin ensin yhteen kynteen monellako kerroksella tämä peittäisi itsekseen ja täytyy sanoa ettei se kolmellakaan kerroksella itsekseen peittänyt. Neljännellä kerroksella olisi saattanut peittää.

Iski sitten himo taasen tarttua valkoiseen pulloon ja sitten löysinkin jo itseni sutimasta Essien Blancia kynsilleni. Blancia laitoin kynsille yhden kerroksen ja päälle lakkasin sitten Fairy Talea yhden kerroksen. Fairy Talessa on tuollainen hennon vaaleansinertävä pohjaväri jossa on jos jonkinmoista ihanaa hippua seassa. Mukavasti tuli tavaraa pullosta joten toisen kerroksen skippasin kokonaan.

Lopulta kynsistä tuli tosi kivat! Kynnet näyttävät siltä kuin olisin tehnyt niihin liukuvärjäyksen.. Tai jonkun samansorttisen. Tykkäsin näistä kyllä todella kovasti ja muutaman päivän nämä kynsilläni oleilivat. Simppelillä linjalla mentiin mutta tuli taas huomattua, että näinkin yksinkertaiset kynnet voivat olla kauniit. :)









W7: Fairy Tale


Mites, tykkäättekö? :)

10 kommenttia:

 1. Se on niiiiin upea <3 Mä en kestä! Innolla odotan, että mun vauvat saapuu :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mielettömän herkku! Pian ne saapuuuu! :')

   Poista
 2. This is really pretty. I do like the W7 glitter polishes! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This is. :) I like them too and that's why i have almost all of them.. ;D

   Poista