Kynsilakkani

torstai 27. maaliskuuta 2014

Uutta lakkalaatikossa

Kerroin jo viime postauksessa tehneeni tilauksen Head2toelle joka sisälsi vain Color Clubin lakkoja. Nyt vähän kurkataan paketin sisältöön ja loput esittelen teille huomenna. Tuntuu, että Color Club on syytänyt uusia kokoelmia ihan helvetin tiuhaan tahtiin mutta juuri swatcheja näistä ei löydy. Niitä kun jokainen vähän tarvitsisi jotta tietäisi kannattaako tilata vaiko ei. No itse menin riskillä swatcheja juuri näkemättä ja tilasin kuitenkin. :D Ainahan niistä ei kivoista eroon pääsee. :)

Color Club: Poetic Hues, Look, Don't Tusk, Something New, Bundle Of Joy, For You

Ja sitten swatchit. Poetic Hues on Harlem Lights- kokoelmasta ihanainen kermanvaalea lakka. Peittävyys saavutettiin kahdella kerroksella. Look, Dont Tusk on hiljattain ilmestyneestä Safari Garden- kokoelmasta ja on päässytkin kynsilleni jo edellisessä postauksessa. Kahdella kerroksella tämäkin peittää. Bundle Of Joy on uudehkosta Celebration- kokoelmasta (josta en kyllä ole juuri mitään swatcheja löytänyt...)  ja muistelisin tämän peittäneen ehkä kahdella kerroksella.. Jos tosin ei toisella kerroksella peitä niin kolmannella kyllä viimeistään. Tykästyin tähän kovin. For You on myöskin samaisesta kokoelmasta ja on kyllä hellyyttävä! Kovastihan tämä muistuttaa indielakkoja.  Something New on edelleen samaisesta kokoelmasta kahden edellisen lakan kanssa.Tätä on tikulla yksi kerros ja glittereitä ei kyllä tarvinnut ronkkia yhtään!

Color Club: Poetic Hues, Look, Don't Tusk, Bundle Of Joy, For You, Something New

Etsystä tilasin myös ensimmäiset Different Dimensionin lakkani. Ja kaikista kolmesta löytyy sitä ihanaa pyöreää glitteriä. :)

Different Dimension: (Blue) Da Ba Dee, This Is Not Fir, Today Was A Fairytale

Ja sitten swatcheihin joissa jokaista lakkaa taitaapi olla 2 kerrosta. Kolmas olisi voinut olla hyvä lisä mutta enpä sitä swatchatessa tajunnut. :D Näiden kohdalla saa pikkuisen harrastaa kalastelua.

Different Dimension: (Blue) Da Ba Dee, This Is Not Fir, Today Was A Fairytale

Tein myös tilauksen Allamodalle ja tilasin sieltä kolme Pierre Renen hiekkalakkaa. Nimiä näillä ei ole vain tylsästi numerot. Kiitoksena yhteydenpidosta heidän kanssaan sain testiin Silk&White Tea Coctail aluslakan sekä KENT tupeerausharjan. Tupeerausharja unohtui kokonaan kuvasta.

Pierre Rene: Sand Effect- 05,09,10, Silk&White Tea Coctail aluslakka
Näissä swatcheissa on jokaista lakkaa kaksi kerrosta. Minulle tuli ihan yllätyksenä, että tuo sävy 10 onkin tummansininen eikä musta! Tai ainakin se on tosi tummansininen pullossa mutta ihan hämmästyin kun tikuttaessani se ei ollutkaan musta niinkuin olin luullut. :DPierre Rene: Sand Effect- 05,09,10
Oliko mielenkiintoisia uutukaisia? :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se kiinnitti huomion meikäläiseenkin. :) Siinäkään ei tarvinnut onkia nuita glittereitä, hyvin on sekin boostattu niitä täyteen! :)

   Poista
 2. Noi CC:t on upeita! (:

  VastaaPoista
 3. Oih, ihania lakkoja! :) Kyllä siellä on muutama jotka voisin hankkia itsellenikin. :)

  VastaaPoista