Kynsilakkani

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Turbulenssia

Tänään vuorossa ihanaihanaihana Emily De Mollyn glitterpläjäys Turbulence. Kyseisen yksilön tilasin Mei Mei's Signaturelta joka on pullollaan toinen toistaan ihanempia lakkoja. :) Suosittelen katsastamaan kyseisen kaupan jos siellä ette vielä ole vierailleet.

Turbulence on sinisellä pohjavärillä varustettu ja pitää sisällään niin monenmoista glitteriä ettei tosikaan. Ihan mieletön! Alle lakkasin ensin kerroksen Max Factorin sinisen Candy Bluen ja päälle sitten kaksi kerrosta Turbulencea. Levittyi kyllä moitteetta mutta päällyslakkaa tämä yksilö kaipasi ylleen kaksi kerrosta. ( Ja tässä vaiheessa muistan omistavani Nail Pattern Boldnessin Glitter Foodin joka olisi ollyt hyvä tähän!) No tasoittui se onneksi hyvin Poshellakin.

Koristelut jätin heti sikseen koska näin kaunista lakkaa en raaski koristella. Glittereitä tässä kuitenkin on kuin meressä kaloja joten koristelut olisi voinut olla hieman liikaa. :) Puuh, tämä on niiiiin kaunis yksilö!
Max Factor: Candy Blue, Emily De Molly: Turbulence, Poshe Top CoatKukaan muu ihastunut? Ja pssst. Glitterland on nyt myös facebookissa! Sivuille pääset tästä tai sitten oikeasta sivupalkista. :)

2 kommenttia: