Kynsilakkani

torstai 20. maaliskuuta 2014

Pyörylää

Huomenta ruutujen toiselle puolelle! Täällä kirjoittelee väsähtänyt yöduunari. :D Tulin juuri aamulla klo. 7:30 yövuorosta mutta ajattelin silti uhmata itseäni siirtämällä kuvat koneelle ja kirjoittamalla teille jotain luettavaa. Lakkojakin on kotiutunut tässä taasen ja niistäkin on kuvat jo räpsittyinä valmiiksi. Pian on siis kotiutuneiden lakkojen vuoro esittäytyä.

Nyt kuitenkin tämän kertaisiin kynsiin jotka ovatkin viimeisimmät tekeleeni. Tein Head2toelle tässä tovi sitten tilauksen joka sisälti pelkästään Color Clubin lakkoja. CC:ltä kun on putkahdellut uusia kokoelmia nyt ihan pilvin pimein eikä kaikista edes löydy minkäänmoisia swatchejakaan.. o.o Yksi kaunokainen joka tilauksessa oli mukana on lakka nimeltä Look, Don't Tusk. Kyseinen lakka on hiljattain ilmestyneestä Safari Garden- kokoelmasta. Look, Don't Tusk on ihan mielettömän herkku kermaisen vaaleahko lakka joka peitti muuten täydellisesti kahdella kerroksella! Lakka käyttäytyi muutenkin hyvin koska se ei yrittänyt juosta suoraan kynsinauhojen kimppuun. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan kyseisen lakan, ihan mielettömän nätti ja hyväkäytöksinen kaveri! :)

Ja koska kello on aina kello valitsin kaveriksi Mei Mei's Signaturesilta tilaamani Emily De Mollyn Bellissiman. Ihan tolkuttoman upea kaveri tämäkin. Bellissimassa on kirkkaalla pohjalla vaaleanpunaisia ja hopeisia pienempiä pyörylöitä sekä isompaa holopyörylää muiden glittereiden lisäksi. Tätä laitoin yhden kerroksen Look, Don't Tuskin päälle. Glittereitä tuli muuten aivan passelisti mutta isoja holopyörylöitä tarvitsi hieman kalastella. Ei kuitenkaan onneksi niin kauaa, että hermot olisivat menneet. Kynsistä tuli simppelit mutta kovin mieleiset. :)





Ja voihan öljy.




Käytetyt: Color Club: Look, Don't Tusk, Emily De Molly: Bellissima, Poshe Top Coat


Loppuun sananen tuosta Color Clubin uudistuneesta ulkonäöstä. Logohan muuttui kokonaan ja korkki muuttui mustasta valkoiseksi. Uusi korkki on hieman nahkean (nihkeän) tuntuinen, sellainen mattainen ja siihen tykästyin kovin! Omasta mielestäni paljon parempi kuin se edellinen. :) Logohan uudistui myös täysin ja aluksi en pitänyt siitä laisinkaan. Nyt olen kyllä pikkuhiljaa alkanut siihenkin tykästymään eikä enää aiheuta ylimääräisiä sydämentykytyksiä. :D



Mitäs te olette mieltä CC:n uudistuneesta ulkonäöstä? Uppooko vaiko ei? :) Nyt tämä lakkaaja lähtee unille, adios! :)

9 kommenttia:

  1. Niiiiin syötävän herkulliset kynnet! <3

    Tuo Color Clubin uus ulkonäkö kyllä tökkii mulla... jotenkin meh.. :D en mä kyllä siitä vanhastakaan pitänyt, minkä takia mulla ei ole yhtäkään CC lakkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iiny! :3 Joo, siis ensin en lämmennyt tälle yhtään ja meinasin olla jo ostamatta enää ainuttakaan CC:n lakkaa. :D Mutta nyt tykkään tuosta kyllä kovin. :)

      Poista
  2. aivan ihania lakkoja!:) osaisitko kertoo, mistä löytyisi parhaat mattalakat? eniten kaipaisin minttua,neon värejä ja muita ihania kirkkaita kesälle, ja sitten perus nudea:) kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
  3. moi! ihania kynsiä sulla! osaisikko neuvoa että mistä löytäisin kauniita mattaisia (tai ei mattoja) neon lakkoja? tai sen tapaisia kun sulla oli se seppälän mintun värinen, ja sitten perus pinkki nudea. iso kiitos jo valmiiksi. (laitoin tän kommentin jo eilen mutta en tiedä tuliko perille:D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Seppälästä ainakin löytynee mattalakkoja ja voisi sieltä neon lakkojakin löytyä. Flormarilta saattaa ehkä myös löytyä. :) Mattapäällyslakkaa suosittelen niin sitten voit lakasta kuin lakasta tehdä mattaisen! :) Tuota mattapäällyslakkaa löytyy ainakin Gina Tricotista ja H&M:ltä. :)

      Kiitos kommentistasi! :)

      Poista
  4. Color Clubin logo on ihan jees, tykkään enempi ku vanhasta... Mutta tuo Bellissima - ooh! ♥

    VastaaPoista