Kynsilakkani

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Hololakkaa ja holomonoja

Eksyin tässä jokunen aika sitten katsastelemaan Polishinailin tarjontaa ja huomasin sinne rantautuneen Moyran holo- sekä hiekkalakkoja! Tuossa vaiheessa en voinut enää estellä itseäni vaan minun oli saatava ne itselleni. Vaikka kuinka omistankin jo hololakkoja niin en voinut kieltäytyä. :)

Itse puljuhan sijaitsee Romaniassa joten tilatessa ei tarvitse pelätä paketin jäämistä tulliin. Polishinaililta saa mm. Moyran, Golden Rosen ja Flormarin lakkoja sekä erilaisia hoitotuotteita. Postikulut päivittyvät automaattisesti ostostokoriin sitä mukaa kun sinne tavaraa lisäät. Itselläni on tilaukset aina olleet perillä n. viikon kuluttua tilauksesta ja tulleet perille hyvin pakattuina. :) Suosittelen siis lämpimästi kyseistä kauppaa jokaiselle.

Niin se tilaus. Tilasin sitten seitsemän Moyran hololakkaa (vahingossa olin näpytellyt kaksi samaa lakkaa ostoskoriin) ja yhden Moyran hiekkalakan. Kaupanpäällisiksi sain arkillisen koko kynnen tarroja.:)


Näillä lakoillahan ei ole nimiä vaan numerot ja se kyllä risoo. Parempi sekin tietysti kuin ei mitään. Nämä Moyran holot maksoivat 3 e/kpl ja näissä on kyllä todella hyvä holoefekti. Muutenkin olen kovasti tykännyt näistä Moyran lakoista, hintalaatusuhde on hyvin kohdallaan. :) Näissä lakoissahan on aika "perusvärit" hololakoiksi kuten numero 251 , joka on hopeinen hololakka. 252 taasen on beigehtävä holo ja 253 on vihreä holo.

Moyra: Holographic- 251, 252,253
Sinisen holon virkaa toimittaa numero 254. Violetin holon numero on 255 ja vaaleanpunertavan holon numero on luonnollisesti 256.

Moyra: Holographic- 254, 255, 256

Sitten swatcheihin joissa jokaista lakkaa on kaksi kerrosta. Levittyivät mainiosti ja kuivuivat ainakin tikuille ihan nurisematta. Kyllä sisäinen holomonsteri taas heräsi henkiin. :) Aurinkokin on paistanut ihan mahtavasti tällä viikolla mutta tänään sitä ei juuri ole pilkahtanut. Kesättää ainakin ihan 6-0 tuon auringonpaisteen myötä jos ei muuta. :D

Moyra: Holographic- 251, 252, 253, 254, 255, 256

Ja lopuksi on pakko vielä vilauttaa ihan mielettömiä holomonojani. Instagramissa näistä vilautinkin jo eräänä päivänä kuvaa. Omani olen tilannut Memberssiltä mutta Nellystä näitä saa ja löydät ne tästä . Merkiltään nämä ovat Blink ja en voi muutakun ihastella näitä. Jokaisen holofriikin unelmat! Ihan törkeen hyvät jalassa ja vaatinevat aurinkoisen kelin päästäkseen oikeuksiinsa (niinkuin holot yleensäkin ). ;) Eräs päivä kävin kaupassa ja lykkäsin nämä jalkaani ja voin kertoa, että ihan muutama pää vaan kääntyili pihassa ympäri. :D Eipä tällaisia kenkiä kyllä ihan joka nurkalla tule vastaan. Isältänikin meinasi silmät tipahtaa päästä kun nämä jalassa menin sinne aamukahville. :D


Omistaako kukaan muu holomonoja? :D Moyran hiekkalakasta unohdin swatchin kokonaan, esittelen sen myöhemmin. :)

14 kommenttia:

 1. Oi vitsi mitkä kengät! Pitäisköhän sijoittaa.... :D Kuinka noi hololakat, onnistuisko niillä leimaaminen? Color Clubin hololakat on niin tyyriitä, että katselen niille vaihtoehtoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kengät on ihanat! :D Uskon, että nuilla pystyy leimaamaan, testaan sen piakkoin ja laitan tänne tuloksia. :)

   Poista
 2. Ooh nuo holot..
  ..ja tämän postauksen myötä menetin periaatteeni en-tilaa-lakkoja-ulkomailta, kiitti vaan! :D

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita lakkoja! Ja päheet kengät myös! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lakat on kyllä ihania. :) Ja kengät kruunaa kyllä kaiken. :D

   Poista
 4. Mäkin haluan noita holoja, mutta kun mun pitäisi nyt säästää ;) Kengät on hmmmmm aika erikoiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne. ;D Ei ainakaan tule samanlaisia kenkiä monella vastaan. :D

   Poista