Kynsilakkani

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Laskeutuva värisävy

KBShimmerin Falling For Hue on taannoin ilmestyneestä ystävänpäivä- kokoelmasta joka pitää sisällään kaikenkaikkiaan kolme lakkaa. Itse tilasin vain tämän yhden koska olen heikkona tällaisiin maitomaisen valkoisen pohjan omaaviin lakkoihin. :)

Falling For Huessa on maidonvaalealla pohjalla punaisia ja violetteja hexglittereitä sekä pienempää glitteriä. Peitti mainiosti kynnet kahdella kerroksella ja kuivui nopsaan. Tykkään kyllä niiin kovin! Nämäkin (jälleen kerran) jäivät koristelematta koska en yksinkertaisesti raaskinut. :D Päälle lätkäisin Poshen pikakuivattajaa johon olen kyllä myös niin tyytyväinen! Aiemminhan olen käyttänyt INMin pikakuivattajaa mutta sillä ei yhtä hyvää kiiltoa saa aikaiseksi kuin Poshella. Pisteet siis myös Poshelle! :)KBShimmer: Falling For Hue, Poshe Top Coat


Tunnustaako kukaan muu olevansa heikkona tällaisiin lakkoihin? :) Ja onko täällä muita Poshen ylistäjiä? 


Allamodalla on muuten käynnissä kynsiaiheinen kilpailu! Kilpailu on käynnissä 16.3.2014 asti ja tarkemmat ohjeet voitte lukaista täältä ! :)

4 kommenttia:

 1. Mä olen tavallaan heikkona noihin lakkoihin, ne on mielettömän kauniita, mutta jotenkin ne jää aina itsellä ostamatta sen vuoksi, että niihin on vaikea keksiä koristeluja! :D Ja Poshe on ollut mun suosikki jo melko kauan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en myöskään keksi näille mitään koristeluja enkä kyllä näitä oikein raaski koristellakaan. :D Poshe on kyllä tällä hetkellä parhain mitä oon testannut. :)

   Poista
 2. Tuo lakka on ihan nätti kuten moni muukin valkopohjainen glitter, mutta niin paljon kuin lakkoja muuten ostelenkin niin niitä kohtaan mulla ei oo heikkoutta! :) Tajusin kerran että useista valkopohjaisista KBShimmereistäkin oon hommannut vain yhden ainoan, Oh Splatin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh Splat näyttää kyllä mielenkiintoiselta tapaukselta mutta toistaiseksi en sitä ole hommannut. :D

   Poista