Kynsilakkani

perjantai 9. elokuuta 2013

Suede Effect- 505

Facebookin Lakkaushaaste- ryhmässä on tällä viikolla menossa ranskisteema, joten kannoin kynteni kekoon. Lakaksi valikoin heti sen enempää miettimättä Polishinaililta testattavaksi saamani Moyran Suede Effect 505 lakan. Lakka on väritykseltään tumma violetti jonka seassa on rutkasti hopeista shimmeriä. Kynsien kärjissä tätä on yksi kerros ja levitys oli moitteetonta. Viisnollavitonen kuivui myös vikkelään ja jätti jälkeensä satiinimaisen pinnan. Ja voi apua kuinka ihastuin tähän! Ihan mielettömän kaunis. Sopii tämän hetkiseen keliinkin hyvin, syksy on saapunut.

Ranskisten rajalle asettelin sitten dotting toolilla Nabin Jumbo Lavender Glitteristä isompia hexglittereitä. Jälkeenpäin mietin miksen vaan käyttänyt irtoglitteriä? :D Ei siinä, kävi se homma näinkin. Päälle vielä Gina Tricotin mattalakka ja hyvät tuli. :) Nämä kynnet itseasiassa viihtyvät kynsilläni jo neljättä päivää. Tykkään!


Moyra- Suede Effect: 505
Käytetyt: Nabi- Nude Pink, Moyra- Suede Effect:505, Nabi- Jumbo Lavender Glitter, Gina Tricot- Matte Top Coat, Dotting tool

Huom. Mielipiteet tuotteista ovat omiani ja linkit on laitettu teidän hyödyksenne. En siis hyödy klikkailuistanne millään tavalla. :)

4 kommenttia:

 1. Nätit, hieno idea toi raja, irtoglittereitä käyttelen mutta tuohan on näppärää pullosta levitellä sopivan kokoiset kimalteet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Joo, se on kätevää levittää dottarilla suoraan pullosta, ei tarvihe präkätä irtoglittereiden kanssa. :)

   Poista
 2. Ooh, ihanat! Aika mielettömiä lähikuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Ihmeen hyvin onnistunu nuo lähikuvat, aina ei onnistu. :D

   Poista