Kynsilakkani

lauantai 24. elokuuta 2013

Silmät pyöreenä

Hetki sitten minulle kotiutui Ebayn saattelemana Jessican aivan upea oranssi/koralli lakka Eyes Wide Open. Ihastuin tähän heti kun selailin swatcheja Jessican eri lakoista. Siispä pakkohan se oli kotiuttaa muutaman muun ihanuuden kanssa, niistä sitten lisää myöhemmin kunhan ne kerkiän esitellä. :) Tällä hetkellä kaaos vallitsee lakkojen keskellä koska tikutus on meneillään. Samalla on hyvä karsia lakkoja myyntiin. :)

Eyes Wide Open on tosiaan oranssi taikka korallihtava lakka, jossa on jonkinsortin sinistä shimmeriä. Peitti hyvin kahdella kerroksella ja kuivui suhteellisen kivassa ajassa. Luoja, tämä on upea! Tuli kyllä tuijoteltua ihan kiitettävästi näitä kynsiä. :)Jessica- Eyes Wide Open

Ja sitten ajattelin lätkäistä himotuksissani päälle Darling Divan Holidaytä. Holiday on kirkaspohjainen lakka jossa ei pyöreistä glittereistä ole puutetta! :D On meinaa niin monen kokoista ja väristä pyöreetä glitteriä tässä lakassa. Harvemmin törmää lakkoihin joissa on pyöreää glitteriä, harmi, itse pidän kovin. :)

Yhden kerroksen lisäsin Holidaytä ja voin kertoa, ettei glittereitä tarvinnut kalastella juuri ollenkaan. Niitä melkein tuppasi tulemaan hiukan liikaa kynsille asti. Näitä glittereitä sai myös asetella kivasti, mutta ei haitannut yhtään. On tämä niin kaunis lakka kuitenkin. :)

Darling Diva- Holiday


Ihastuiko kukaan ruudun toisella puolella? :)

10 kommenttia: