Kynsilakkani

perjantai 2. elokuuta 2013

Moyra- 95

Esittelyssä nyt kolmas Moyran lakka, jonka sain Polishinaililta testaukseen. Kyseessä siis Moyran 95, violetti lakka höystettynä runsain mitoin hopeista shimmeriä. Muistuttaa hyvin pitkältä yhtä omistamaani Aden Cosmeticsin lakkaa, mutta enpä niitä sitten muistanut verrata keskenään. No tämä ysivitonen levittyi kuitenkin moitteetta ja kuivui sukkelasti. Ja peitti yhdellä ainoalla kerroksella, kynsillä tätä siis on se yksi kerros. Tämä sopisi siis mitä luultavammin leimailuun hyvin.

Tykkään kyllä kovasti näistä Moyran lakoista. Hinta ei päätä huimaa ja paljoa ei ole tarvinnut näitä lakkoja manailla. Laatu näissä on kyllä jees. :) Ja oli muuten piruvie vaikeaa saada kameraan ikuistettua tätä lakan väriä justiinsa sellaisena kun se on.. Sen takia tästä lakasta ei ole kuin yksi kuva, koska muut olivat aivan päin prinkkalaa. :D Aina ei voi onnistua, eikä edes joka kerta. Kaunis tämä lakka kuitenkin on, sitä ei voi kieltää.

Huom. Mielipiteet tuotteista ovat omiani ja linkit on laitettu teidän hyödyksenne. En siis hyödy klikkailuistanne millään tavalla. :) Huom! Lukijat ketkä omistatte Aden Cosmeticsin lakkoja, voisitteko ystävällisesti kertoa mistä sen lakan numeron löytää siitä pullosta? :D Terveisin. En löydä vaikka kuinka etsin.

2 kommenttia:

  1. Mulla on muutama Adenin lakka ja oon olettanu että takana on se numero ja kirjain ja numero (esim 3d41) nii se ensimmäisenä oleva numero on sen lakan numero : D en tosi ole varma.

    VastaaPoista