Kynsilakkani

torstai 15. elokuuta 2013

Sähkönsinistä hiekkaa

Tein jokunen aika sitten tilauksen Kosmetik4lessille, koska olin lukenut monien sieltä tilanneen hyvien kokemuksien myötä. Siispä pakko se oli itsekin laittaa tilausta menemään. Itse tilaus tulikin perille noin viikossa, joten en aivan väärin ollut lukenut. ;D Tilaukseen tarttui yhtä sun toista mutta yksi joka eksyi kotiini on Beauty UK:n Grit Fx. Toisinsanoen tekstuuri/hiekkalakka. Upea sähkönsininen lakka, joka kantaa nimeä Shoreditch.

Shoreditch nimenä ei mielestäni sovi tälle lakalle alkuunkaan, ei vaan sovi. :D Parempi tosin, että tällä on nimi kuin pelkkä numero jota taas ei muistaisi millään. Itse lakka riitti peittämään kahdella kerroksella ja kuivuikin suht moitteetta. Mutta kuten olemme tekstuurien kanssa oppineet, karhean pinnan saavuttamisessa kestää tovi. Niin kesti tämänkin kanssa. Pinta oli kyllä karhea ja lakka täydellinen väriltään, mutta pysyvyys ei ollut samaa kuin aiemmissa testaamissani tekstuureissa. Muutaman päivän jälkeen kulumaa oli jo havaittavissa (tai sitten syynä oli viikonlopun riennot..).

Nyt painiskelen tämän kanssa annanko tälle uuden mahdollisuuden vai pistänkö myyntiin samointein. Ja koska kuvausolosuhteet eivät (taaskaan) suosineet niin kuvitelkaa väri hieman neonimpana kuin kuvassa. Ah ja voi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti