Kynsilakkani

torstai 22. elokuuta 2013

Loma 78

Ei minulla kyllä tosin lomaa ole, lujaa on töissä menty tähän(kin) asti. :D Sepä siis on häirinnyt harrastustani enkä ole jaksanut väkertää minkäänmoisia kynsiä. No, eräs kaunis päivä Beautycosmeticsilta tupsahti paketti ja sieltä oli yksi lakka pakko saada kynsille samointein.

Lakkahan on Golden Rosen Holiday 78. Persikkaisenoranssineon tekstuuri, jumalattoman vaikea kuvattava.. Kuvia räpsin ainakin miljoona ja niistäkin muutama hassu oli jotenkin sinnepäin. Kuvista ei välity lakan räikeys, tämä suorastaan hohti ulkona! Ihan mielettömän kirkas. Melkein silmistä otti. Itse lakka peitti mainiosti kahdella kerroksella ja tekstuurimaisen pinnan luomisessa meni se normaali muutama tunti tai alle. Ihana kerrassaan.

Ja nyt kun niihin kuviin päästään niin tämä ensimmäinen kuva näyttää lähinnä siltä miltä lakka näytti varjossa vaikka itse kuva on otettu auringossa. :D Toisessa ja kolmannessa kuvassa päästään jo hyvin hyvin lähelle totuutta, ainakin omalla näytöllä..  Mutta tuntuu, että tämä on aivan yhtä hankala kuvata kuin China Glazen Flip Flop Fantasy... Sen lakan kuvaamista odotellessa.. :D


Golden Rose Holiday: 78


Tikutusprojekti alkoi muuten täälläkin suunnalla. Alkuun on juuri ja juuri päästy, mutta nyt onkin hyvä tilaisuus karsia samalla vähän varastoja. :) Siitä lisää asiaa sitten, kun se joskus hamassa tulevaisuudessa valmistuu.. Eli ei hetkeen tällä tahdilla.. :D

4 kommenttia:

 1. On se vaan kyllä ihanan värinen :) ostoslistalle päätyy tämäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnossa tää on aivan mahtava! :) Ja helvetin vaikea ikuistettava. :D

   Poista
 2. Ihanan värinen lakka :) Miulla on näitä Golden Rosen tekstuurilakkoja kolme ja kaikki on ihan huippuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mahtava. :) Tää oli ensimmäinen GR:n tekstuurilakka jota kokeilin ja aivan yhtä hyvin pelas kun muillakin merkeillä. :)

   Poista