Kynsilakkani

perjantai 21. marraskuuta 2014

Silvermist

Edellisessä postauksessa esittelin itselleni uuden indiemerkin, Fancy Glossin, Rosetta lakan. Nyt olisi tarjolla taasen yksi lakka kyseisestä kokoelmasta. Julkisuuteen astuu nääs Fancy Glossin jumalaisen kaunis Silvermist. Niinkuin edeltäjäkin niin tämäkin sisältää hologlitteriä (itseasiassa kokoelman jokaikinen lakka sisältää). Silvermist on lämpöisenä hopeinen mutta taittaa aavistuksen sinertävään. Kylmänä tämä lakka taasen on upea sininen!

Niinkuin edellinenkin lakka oli tämäkin melkoisen paksua tavaraa mutta levittyi silti moitteetta kynsille. Kuivumisessakaan ei ole valittamista. Ja täytyy vain ihastella sillä tätäkin lakkaa on kynsillä vain yksi kerros! Aivan meinasin tippua tuolilta tällä lakatessani. :) Päällyslakan jätin tälläkin kertaa laittamatta, terv. tekstuurifriikki.

Näitä kuvatessani mulla oli ilmeisesti joku freezing- mode päällä koska lakka ei muuttanut väriänsä mihinkään suuntaan. :D Eli taas tapahtui klassiset juosten vesihanan ja lightboxin välillä. Että jos on märkää niin se on vettä. On se tavattoman kaunis tämäkin!

Warm
Cold
Transition

Transition
Fancy Gloss- Silvermist


 Saako tämä lakka aikaan sydämentykytyksiä? 

6 kommenttia: