Kynsilakkani

maanantai 8. joulukuuta 2014

Creeper

Jokunen aika sitten tilasin Vinyl It Upilta kokeeksi muutamia vinyyleitä koska olin lukenut näistä pelkkää hyvää. Minecraftia fanittavana oli pakko iskeä tilaukseen mukaan Creeper vinyyleitä. Tilaus saapui nopeasti ja olin riemuissani päästässeni kokeilemaan näitä!

Koska Creeperit ovat vihreitä niin valitsin lakatkin sen mukaan. Vinyylit olin jo alunperinkin suunnitellut laittavani keskisormeen sekä nimettömään joten ne kyseiset kynnet lakkasin vielä testaamattomalla Girly Bitsin What The Deuce?lla joka on vihreä hololakka. Lakka peitti kahdella kerroksella ja oli iisisti työstettävä tapaus. Mielettömän nätti mutta valitettavasti holoisuus ei näissä kuvissa näy juuri lainkaan. Kovin voimakas holoefekti ei lakassa ole muutenkaan mutta holo mikä holo. :) Lakan väri on kyllä nätti, ihanan vihreä, joka saa taas (kerran) kaipaamaan kesää. Väri sopi myös ihan täydellisesti Creepereiden pohjalle!

Loput kynnet lakkasin Darling Divan Good Luck Bearilla jota lätkin kynsille kolme kerrosta. En muistanut laisinkaan kuinkakohan monella kerroksella tämä mahtaisi peittää joten eikun kynsille vaan! Loppuviimein pohjalle olisi kannattanut ensin lakata joku vihreä ja tällä vasta päälle mutta en enää viitsinyt ruveta moiseen. :D Lopputulos oli kuitenkin suht ookoo joten sillä pärjättiin. Lakassa on vihreällä pohjalla kultaisia ja valkoisia erilaisia glittereitä, mm. tähtiä, joita en kuitenkaan saanut noukittua kuin muutamaan kynteen.

Sitten siirryinkin vinyylien kimppuun pinsetit kädessäni. Vinyylit olivat todella ohuita ja ne piti kyllä saada oikealle paikalleen heti kerralla. Tarrasivat meinaa sen verran hyvin kynsiin kiinni.. Vähän jännitti miten käy kun laitan päällyslakan mutta onnekseni ei käynyt kuinkaan. Nämä eivät meinaan törrötä sitten ollenkaan mistään suunnasta niiden ohuuden ansiota. :) Tykkäsin ihan älyttömästi kyseisistä vinyyleistä ja kynsistä! Muutama päivä näillä mentiinkin kunnes piti palata töihin ja poistaa lakat kynsiltä. :(

Onko joukossa muita Minecraftin pelaajia? 

8 kommenttia:

 1. Hahhah ihan mielettömät lakkaukset! :D
  Ite en minecraftia pelaa, mutta pikkuveli sitten munkin puolesta :'D Pakko näyttää nää kynnet sille!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat kynnet! Mies varmaan hullaantuisi jos tekisin vastaavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ite innostuin aikalailla kun tein nää kynnet ja esittelin miehellekin aikalailla tohkeissani :D

   Poista
 3. Kivat kynnet. :) Ite vihaan tota peliä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinja. :) Haha, mun mielestä se on just huippu! :D

   Poista