Kynsilakkani

maanantai 3. marraskuuta 2014

Päätön hevosmies

Halloween oli ja meni. Varsinaisia halloweenkynsiä en tehnyt laisinkaan mutta lakkasin kynteni lakalla jonka nimi sopi mainiosti kyseiseen juhlaan. Kyseessä on Mei Mei Signaturesilta tilaamani Starrilyn The Headless Horseman. Kyseinen lakka on ensimmäinen tältä merkiltä joten jännän äärellä oltiin. Tämä lakka julkaistiin Halloween 2014 kokoelmassa eli ihan tovi sitten. Ja hei, kuinka hieno tuo pakkaus on jossa lakka tuli!? Yksisarvinen ja toisella puolella tähti, wuuup!
Itse lakka on myös aika uniikki kokoelmassani. Sinertävällä pohjalla on jos jonkinmoista glitteriä jotka eivät muuten vaatineet kalastelua laisinkaan! Itse lakassa on myös duochrome- efekti joka tosin omissa kuvissani jäi melko vaisuksi.. Tai toisinsanoen  olemattomaksi. :D  Olisi pitänyt lakata musta lakka tämän alle jotta efekti olisi tullut hyvin näkyviin. Better luck next time! Kynsille sudin The Headless Horsemania kaksi kerrosta ja kyseinen lakka käyttäytyi moitteetta. Täytyy kyllä myöntää, että onhan tämä kaunis! Ihan kuin olisi sukeltelemassa merenpohjassa kaikenmaailman aarteiden kera! Me like!


Starrily: The Headless Horseman


Oletteko te kokeilleet kyseisen merkin lakkoja?  :)

12 kommenttia:

 1. Starrilyllä on hienoja lakkoja ja glitteritkin hieman erikoisia :D
  Miulla on kolme Starrilyn lakkaa ja paketin mukana tullut tarra pääsi Helmeriä koristamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tutkailin,että melkoisen erikoisia lakkoja siellä oli! :D

   Poista
 2. Äää, älä viitsi!! ä just viikonloppuna tein ostoskoria Meimeille, mutta jätin sen sitten muka maltillisena ostamatta kuitenkin ja tää oli mulla korissa vahvana ihastuksena. En oo vielä Starrily merkkiä kokeillu, mutta tästä lakasta en nyt ehkä pääse irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli saatava tää heti kun näin tästä ensimmäisen kuvan! :D Tää on ihan mieletön!

   Poista
 3. Tämä on niin upea! Melkein itku pääsi kun huomasin, ettei Starrilyn kaupasta voi enää tilata Suomeen. Onneksi näitä kuitenkin saa muualtakin. Itselläni on 4 Starrilyn lakkaa, ihan liian vähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä upeus! Heräs mielenkiinto kyllä näitä lakkoja kohtaan. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tää on kyllä upea yksilö! Ei oo toista samanmoista kokoelmassa. :)

   Poista