Kynsilakkani

tiistai 28. lokakuuta 2014

Mitä kissa sanoo?

Yksi asia mikä lakkarintamalla taitaa olla aikamoisen hypetyksen kohteena on leopardiglitteri. KBShimmeriltä julkaistiin juuri musta leopardiglitteri mutta eräs toinenkin indiemerkki on julkaissut näitä kyseisiä glittereitä sisältäviä lakkoja. Kyseessä on Rica jonka Glossy Glam Top Coat on ainakin niittänyt kunnioitusta ympärillään.

Ricalta ilmestyi tovi sitten kolme leopardiglitterlakkaa ja minun oli saatava kaikki omakseni. :D Joten menin ja tilasin ne Etsystä. Pari päivää meni ja onnellisena hypistelin lakkoja jo käsissäni. Seuraavaksihan kävi niin, että oli saatava näistä uutukaisista heti kynsille. Pohjalle valikoitui Meikit Heavenilta tilaamani Peggy Sagen Silky Touch- kokoelmaan kuuluva vaaleansininen Blue Feather. Lakka peitti kahdella kerroksella ja kuivui silkkisen mataksi. Kuvia en tietenkään malttanut ottaa koska minun oli pian saatava tuo eläinkuosinen lakka kynsille! :D

Sitten päästiin itse asiaan, Rican The Cat's Meowin kimppuun. Kynsille sudin yhden kerroksen ensin normaalisti ja sitten sainkin alkaa kalastelemaan nuita leopardintäpliä lakan joukosta. Ne eivät sutiin nousseet lainkaan tai sitten olin aavistuksen liian hätäinen.. The Cat's Meowissa on turkoosia ja violettia erikokoista glitteriä kruunattuna holoisilla leopardintäplillä! Ihastuin tähän lakkaan ihan hulluna ja odotan innolla nuiden kahden muun lakan testaamista! ( Myönnetään, on mulle se KBShimmerinkin lakka tulossa......)


Peggy Sage- Blue Feather ( Silky Touch), Rica- The Cat's Meow

Rica- The Cat's Meow


Innostuttaako leopardintäplät lakassa? :)

8 kommenttia:

 1. IHANA IHANA IHANA ... se olis melkeen pakko saada tuommoinen , kunhan saa kynsiin pituutta myös ;)!

  VastaaPoista
 2. Two nice polishes and they look good together :-)

  VastaaPoista
 3. En tykkää, näen mielessäni vain kysymysmerkit, en leotäpliä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän nuo aavistuksen voipi kysymysmerkeiltäkin näyttää. :D

   Poista