Kynsilakkani

torstai 9. lokakuuta 2014

Tykykynnet

Pheew, tämä meikäläisen bloggailu on kyllä niin retuperällä. Sillehän ei tietenkään mitään voi ja yhden päivän vapaat eivät ole auttaneet asiaa. Eikä se ettei töissä saa olla kynnet lakattuina... Varastossakaan ei ole vielä mitään tekstejä, pitäisi varmaan kehitellä sinnekin jotain niin ei tulisi näin kettumaisia taukoja.

Meillä oli eilen töissä tykypäivä ja kyllä olin onnellinen kun sain lakata kynnet taas! :') Mielessä oli kyllä oiva suunnitelma kynsille mutta sittenhän se vähän muuttui. Mietin pitkään millä lakalla lakkaisin ja päädyinkin ihanaiseen KBShimmerin Will Yule Marry Me? lakkaan koska en sillä ollut vielä lakannut. Will Yule Marry Me? on aavistuksen harmahtava tummansinertävä lakka jonka seassa on hologlitteriä niin hexinä kuin pyöreänäkin. Kaksi kerrosta lakkasin kynsille ja voi vitsi tämä on kaunis lakka! Ihan törkeän kaunis.

Siispä jatkoin taiteilua ja halusin välttämättä taasen leimata. Tutkin laattoja ja tartuin Messy Mansionin MM29 laattaan. Leimaukset tein Moyran Holographic 251:llä. Hyvin nousi leimat laatasta mutta lopuksi tajusin ettei tuo ihana KBShimmeri näkynyt tuolta alta laisinkaan. :D Kyllä muuten ketutti. Meinasin jopa poistaa lakkaukset ja tehdä kynnet uudestaan mutta enpä sitten viitsinyt kun ihan kivat näistä tuli.  Moyran holoisuus ei vaan päässyt oikeuksiinsa koska vettä satoi koko päivän. :D Hyvin näillä muutama päivä mentiin kuitenkin. :)


KBShimmer- Will Yule Marry Me? 

Käytetyt: Moyra- Holographic 251, KBShimmer- Will Yule Marry Me? , Messy Mansion MM29


10 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!! Työt kyllä rasittaa sikäli kun ne rajoittaa lakkausten pitoa, muakin niin harmitti poistaa töiden takia viimeisimmät, joista niin tykkäsin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Edellisessä työpaikassa sain olla kynnet lakattuina, mutta täällä uudessa en. No, ehkä tähän tottuu. :D

   Poista
  2. haaa! löytyhän jotain muutaki (mun lisäks siis tietysti) mikä oli vanhassa työpaikassa paremmin ;D

   Poista
 2. Great stamping! Love this combination :-D

  VastaaPoista