Kynsilakkani

tiistai 14. lokakuuta 2014

ABC: Y- You Know Nothing Jon Snow

Tovin kuopattuna ollut aakkoshaaste tuli mieleeni eräs päivä ja tarkastinkin sitten blogistani missä kirjaimessa sitä olenkaan menossa. No ihan loppusuoralla, seuraavana kirjaimena on meinaan y! Selailin lakkalistaani ja katselin kyseisellä kirjaimella alkavia lakkoja. Aakkoshaasteeseen valikoituikin vielä testaamaton Dollish Polishin You Know Nothing Jon Snow. Kyseinen lakka kuuluu Ultimate Fandom- kokoelmaan (johon mm. kuuluu myös aiemmin postaamani These Are Not The Droids You Are Looking For ) ja on saanut inspiraationsa Game Of Thronesista. Itse en ole jaksoakaan kyseisestä sarjasta nähnyt vaikkakin olen kuullut siitä monet kehut. Ei ole vaan inspis muhun herännyt kyseistä sarjaa kohtaan. Ainakaan vielä..

Itse lakka on kuitenkin upea! You Know Nothing Jon Snowssa on maidonvaalea pohja jossa on höysteenä mm. pienen pientä mustaa glitteriä. Lakkaa sudin kynsille kolme kerrosta ja silti aavituksen verran kärjet kuultavat lakan alta. Ensin meinasin lakata valkoista lakkaa tämän alle mutta päädyin lakkaamaan tällä itsekseen. Tämä yksilö on kyllä upea ilmestys eikä lakkakokoelmastani löydy vastaavaa. Levittyminen tällä lakalla oli myös moitteetonta, samoin kuivuminen. Ihan törkeän hieno tapaus!


Dollish Polish: You Know Nothing Jon Snow


Oletteko te tutustuneet kyseiseen kokoelmaan? :)

8 kommenttia:

 1. Hahaa, just itsekin lakkasin tällä! :D Ihana lakka! Mut kannattaa ehdottomasti myös katsoa GoT:a, se on ihan perkeleen loistava sarja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää lakka on kyllä ihana! Itse sarjaa en vieläkään ole alkanut seuraamaan. :D

   Poista
 2. Onpa mielenkiintoinen lakka! Jotenkin nuo mustat pikkuglitterit jellypohjalla tuovat aina mieleen jonkin syötävän. Nytkin tulee väistämättä vaniljajäätelö mieleen, se aito sellainen, siemenineen kaikkineen. Tuota tekisi mieli kyllä kokeilla myös topperina eri värien päälle. Olisi jännä nähdä miten nuo opalescentit glitterit reagoivat. Voiko tätä mielestäsi laittaa myös topperiksi vai jääkö maidonvalkoinen raidoiksi esim. tumman lakan päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tulee kyllä mieleen vaniljajäätelö! En ole testannut mutta veikkaisin, että tämä lakka ei ihan topperi käyttöön soveltuisi. Toki kokeilemalla selviää kuinka kävisi. Jäi nyt kiinnostamaan sen verran, että on luultavasti testattava!

   Poista
 3. this looks nice, I really like the close up :-)

  VastaaPoista
 4. Tää lakka on kyllä hieno! :)

  Mä en ensin tykännyt Game of Thronesista, mutta kun katsoin useampia jaksoja, olin koukussa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää lakka on kyllä upeus! Mä olen kuullut vain kehuja kyseistä sarjasta mutta en vieläkään ole kattonut jaksoakaan :D

   Poista