Kynsilakkani

maanantai 17. marraskuuta 2014

Rosetta

Nyt osuu parrasvaloihin lakka johon kehitin melkoisen pakkomielteen. Törmäsin Instagramissa Fancy Gloss indielakkamerkkiin ja ajauduin sitten tutkiskelemaan minkämoisia lakkoja kyseiseltä merkiltä löytynee. No, silmiini osui kyseisen merkin Fairies- kokoelma ja sittenhän se rakkaus syttyi. Kokoelma nimittäin sisältää 7 erilaista thermaalitekstuurilakkaa! Eli väriä vaihtavia tekstuureja! Sitten alkoi etsintä mistä saisin näitä käsiini.. Mei Mei's Signaturesilta tilasin sitten ensimmäiset neljä koska ajattelisin pärjääväni niillä. Lakat käsiini saatuani ja ne tikutettuani oli alistuttava ja tilattava puuttuvat kolme lakkaa samaisesta paikasta. Nämä pakahduttivat täysin hengitykseni, ihan mielettömän kauniita lakkoja sitä onkaan olemassa! Tällä hetkellä odotan loppuja kolmea lakkaa kotiutuviksi jotta pääsen niitäkin hypistelemään ja ihastelemaan!

Nyt kuitenkin itse lakkaan. En meinannut osata päättää millä lakalla lakkaisin mutta pienen pohdinnan jälkeen päädyin Rosettaan joka on kerrassaan ihastuttava. Lämpimänä tämä lakka on hopeinen, kylmänä taasen punainen. Rosettassa on hologlitteriä seassa joka sekin omalta osaltaan aiheutti minulle himon näihin lakkoihin. Itse lakka on todella paksuhkoa mutta levittyy silti kuitenkin nätisti. Ja voitteko uskoa, että näissä kynsissä on tasan yksi kerros kyseistä lakkaa? YKSI! Okei, pikkurillistä ehkä saattanee huomata, että hutiloiden on menty mutta livenä sitä ei erottanut ollenkaan. Ihan jumalainen tapaus.

Jotta sain teille edes jokseenkin totuudenmukaiset kuvat jouduin jälleen kerran juoksemaan edestakaisin vesihanan ja lightboxin välillä.  Joten jos sormeni ovat märät se on vain vettä. :D Ensimmäinen kuva ei nyt täysin onnistunut mutta se oli kaikista parhain minkä sain käsien ollessa lämpöiset. Tämän lakanhan päälle voisi laittaa päällyslakankin mutta itse jätin sen pois. Tekstuuri tässä oli ok, ei valittamista. :)


Warm

Cold

Transition
Transition

Fancy Gloss- Rosetta


Onko kukaan muu testannut kyseisen merkin lakkoja? Mitä tuumaatte tästä? :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tää on kyllä must have! :D Onneksi mulla on kohta koko kokoelma koossa! :')

   Poista
 2. Oi miten ihanat kynnet! <3 Kiinnostaa kyllä nähdä ne loputkin kokoelman lakat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :') Piakkoin tulee postaus taasen yhdestä kokoelman lakasta! :)

   Poista
 3. Oih todella upea :o Näitä pitää saada itsellekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan mieletön! Suosittelen hommaamaan jos vain on suinkaan mahdollista. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos eekku. :) Tykkään tästä myös kovin! :)

   Poista