Kynsilakkani

lauantai 15. marraskuuta 2014

Se aika vuodesta...

.... kun kauppoihin on ruvennut ilmestymään kausituotteet. LUSHille on ilmestyneet Snow Fairyt ja muut ihanat herkut, The Body Shopille Glazed Applet (on muuten jumalainen tuoksu!) ja Yves Rocherillekin ilmestyi taasen jouluksi uutta. Valinnanvaikeus. Kosmetiikkanarkkihan on ihan taivaassa jo pelkästä ajatuksesta ja arvaahan sen kuinka siinä käy. Niin, ostaahan niitä täytyy koska näitä ihanuuksia ilmestyy kerran vuodessa!! Näppäilin siis Yves Rocherille tilauksen menemään.. Pitkään aikaan en sieltä ollut mitään ostanutkaan koska en ole kokenut tarvitsevani sieltä mitään. Asia on nyt kuitenkin korjattu ja tarvitsin ilmeisesti paljonkin asioita. Sallittakoon se kuitenkin. :)

Koko tilaushan näytti tältä..



Ei kovin hälyyttävää ottaen huomioon, että näitä olisi voinut olla enemmänkin. :D Uusina joulutuotteita oli Rokkerille ilmestynyt Pear Caramel, jossa on tuoksuu toffee sekä päärynä. Nappasin tämän suihkarin oitis ostoskoriini sekä pienen hajuveden tästä samaisesta tuoksusta. Hieman jännitti miltä tämä tuoksuu mutta tämä oli kaikista lempparein koko tilaamastani satsista! Ihan älyttömän herkku!

Muutaman pullon tilasin sitten Redberries suihkaria jonka tuoksussa  on vadelmaa sekä punaherukkaa.Tätä nuuhkiessani olen enemmän löytänyt tästä punaherukan tuoksun mutten vielä sitä vadelmaa. :) Blackberries oli myös joulun uusi tuttavuus joten sitäkin oli muuta pullo otettava varuiksi mukaan. Tässä tuoksuu karhunvatukka ja mustaherukka mutta tätäkin aikani nuuhkittuani erotan vain mustaherukan tuoksun.  Toisen pullon tätä otin tuollaisena pallonmuotoisena koska tämän seassa on glitteriä! Harakka tykkää!









Molempia suihkareita (Redberries sekä Blackberries) löytyy myös käsisaippuoina joten tilasin niitäkin molempia yhdet kappaleet messiin.




Samoin kuin edellämainittuja tuoksuja löytyy myös käsi- että huulirasvoina. Niitäkin tilasin molempia tuoksuja yhdet. Ainakin Redberriesin huulirasvassa on hento marjanpunainen sävy. :)





Sitten siirrytään taas yhden addiktion maailmaan eli huulirasvoihin. Hurraw! huulirasvoja on ollut saatavilla ulkomailta jo jonkun aikaa mutta nyt niitä saa myös täältä! Itse sorruin ja tilasin Prettystä neljä eri Hurrawia. Itselleni kotiutuivat Black Cherry, Lemon, Licorice sekä Cinnamon. Näistä Black Cherry ja Cinnamon ovat sävytettyjä eli tuovat huulille pienen sävyn mukanaan. Näiden lisäksi minulle on kotiutunut yksi tuoksu lisää joka ruokkii yhtä addiktiotani. Nimittäin Coffee Bean, terv. kahviaddikti. :)


Hurraw: Black Cherry (Tinted), Lemon, Licorice, Cinnamon (Tinted)



Kuinka moni teistä on sortunut joulun kausituotteisiin? Tai Hurraweihin? :)

18 kommenttia:

  1. Yves rocherilta itsekin tilailin pitkästä aikaa, kans tuota redberries-sarjaa, sen lahjasetin. sit vadelman tuoksuisia suihkugeelejä tais tulla tavallinen ja kuoriva.. ja vadelmahuulirasva kans. ja pari naamarasvaa. :D
    Nuo Hurrawit kiinnostais kans, niissä on vaan liikaa valinnanvaraa et osais tilata.. sitäpaitsi näin talvea kohden oon semmonen huulirasvahamsteri et niitä on ilmanki liikaa, vissiin 6 avattua pötköä ja purnukkaa. ja niistäkin yks on viime joulun alla ostettu, body shopin kausituoksu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen muutenkin huulirasvojen suhteen hamsteri joten en tarviis niitä yhtään enempää. :D Mutta nuo Hurrawit kiinnosti ihan liikaa niin oli pakko sortua! :D

      Poista
  2. Mää tilasin Yvesiltä noita juttuja joululahjaksi... Ehkä ois pitäny ittelleki tilata! Lushilta tilasin joku aika sitte myös juttuja joululahjoiksi ja itselleni a jummy chocolate orange lip balmin, joka on todella ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lushilta mä en ole tilannut mitään.. vielä. Pari juttua kuumottelis sieltä ihan 6-0 :D

      Poista
    2. Suosittelen kyllä tota huulirasvaa. Tuoksuu suklaalle ja vähä maistuuki... :D

      Poista
  3. No arvaappa vaan? Joulun kausi juttuja on hamstrattu oikei urakalla, just niitä bodyshopin omena juttuja ja sitte noita samoja yvesin suihkugeelejä :DD

    VastaaPoista
  4. Oijoi! Minunkin paketti saapui eilen ja voi luoja miten ihania tuotteita ja hyväntuoksuisia. :3

    VastaaPoista
  5. Hurrawin tilasin joskus aikoja sitten Harlowilta, pitäisi käydä kurkkaamassa onko Joensuun Life-myymälöihin niitä tullut. iHerbissä oli ainakin.

    Yves Rocherin ja Body Shopin tämän vuoden tuotteet on ihania! Sorruin Body SHopissa toistamiseen, kun tuli se Limited Edition Karpalo ja vanilja-sarja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä myös Harlowilta tilasin tuon kahvin. :P Joo niin on! Voisin ottaa vaikka kaikki heti! :D

      Poista
  6. No mut kato ku muutitte niin sähän jakelit kosmetiikkaas pois joten pitäähän ne varastot täydentää ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niimpä :D Ei sillä, oon mää kuluttanukki aikalailla nuita varastoja! :D

      Poista
  7. Pitääkin pitkästä aikaa käydä nuuhkimassa Yves Rocherilla, vierähtänytkin aikaa kesäisestä vierailusta. :D Ihanan näköisiä tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen käymään! Nää tuoksuu ihan mielettömiltä! :)

      Poista