Kynsilakkani

maanantai 27. lokakuuta 2014

Peggy Sagen lakat testissä

Niinkuin eilen jo kerroinkin, niin tänään on luvassa swatch-postaus Meikit Heavenilta saamistani Peggy Sagen kynsilakoista. Jokaisessa lakassa on lakkaa 11 ml eli ihan hyvänkokoinen pullo ja hintakaan ei päätä huimaa. Jos ihmettelette pikkurillissä näkyvää punaista läiskää, niin jouduin muokkaamaan kuvasta pois haavan jonka vetäisin siihen puukolla.. Kynnet onneksi säästyivät! ;) Mennään suoraan asiaan, eli swatcheihin! Aloitetaan kuvatulva kollaasilla lakoista jotka sain.

Peggy Sage- Frosted Pink, Dazzling Riviera, Spy Beige, Griotte

Ensimmäisenä parrasvaloihin pääsee 161 tuttavallisemmalta nimeltään Frosted Pink. Frosted Pink on todella vaalea vaaleanpunertava lakka jossa on lisäksi shimmeriä. Itse lakka levittyi hyvin, ei moittimista. Lakkasin tällä kolme ohutta kerrosta kynsilleni mutta silti kynnet aavistuksen kuultavat kärjistä läpi. Siitä huolimatta lakkaus näyttää omaan silmääni hyvin hempeältä. :) Lakka myös kuivui nopeasti enkä keksi moittimista kyseisestä lakasta laisinkaan. Ihan mielettömän nätti tapaus tämä on ja nousikin yhdeksi suosikikseni. :)



Peggy Sage- 161- Frosted Pink

Seuraavana vuorossa 265 eli Dazzling Riviera. Ihana vaaleansinertävä lakka minttuisalla vivahteella ja shimmerillä. Tästä tuli heti kertaheitolla toinen suosikkini kun tämä kynsille pääsi! Kynsilleni kyseistä lakkaa lakkasin kaksi kerrosta ja se riitti mainiosti. Tämänkään levittyvyydessä ei ollut moittimista, eikä kyllä kuivumisessakaan. Tämä lakka kyllä sai minut kaipaamaan entistä enemmän kesää takaisin! Kesä, tulisitko takaisin? Pliis.


Peggy Sage- 265- Dazzling Riviera

Heti kesänkaipuusta siirryttiinkin syksyyn. 376 eli Spy Beige on ruskea lakka joka  peitti kynnet kahdella kerroksella. Tämä oli hieman luirumpaa verrattuna kahteen edelliseen mutta kynsinauhoille asti tämä ei sentään juoksennellut. Perus ruskea lakka joka kokoelmastani muuten puuttuikin. Kuivuminen tälläkin oli moitteetonta.



Peggy Sage- 376- Spy Beige

Viimeisenä sitten 1003 eli  Griotte. Todella tummanpunainen lakka, joka peitti kynnet kahdella kerroksella. Pullossa tosin luki, että tämä peittäisi yhdellä kerroksella. Paljosta ei tosin jäänyt kiinni, että yhdellä kerroksella oltaisiin saavutettu täydellinen peittävyys. Kuten edeltäjätkin, tämänkin lakan levittyvyys ja kuivuminen oli kiitettävää. Ihan mieletön kiilto on tässä lakassa! Lakka sopii kuin nakutettu harmaaseen syksyyn ja lähestyvään jouluun. :)


Peggy Sage- 1003- Griotte


No mitä sitten loppuviimein olin mieltä näistä lakoista? No.. Tykkäsin! Alkuun olin hieman skeptinen, että kuinkakohan käy mutta tykästyin näihin lakkoihin paljon! Muutaman lakan tilasinkin Meikit Heavenilta lisää koska muutama mielenkiintoinen lakka kaihersi mieltäni niin kovasti. :D

Lakkoja en teille linkittänyt yksitellen koska niitä ei oikein näppärästi sivuilta niin löytänyt.. Palautetta laittelen asiasta eteenpäin koska se helpottaisi jokaisen meikäläisten shoppailuja kyseisessä kaupassa! :)



* Tuotteet saatu testiin. Sisältää vain omia mielipiteitä.



Mitä olette mieltä tällaisista swatch-postauksista? Upposiko mikään lakka näistä teille? :)

6 kommenttia: