Kynsilakkani

lauantai 22. helmikuuta 2014

Punaista v-gappiä

Kun vihdoin raaskin poistaa edelliset lakkaukset kynsiltä niin päätin taasen kokeilla v-gapin tekoa. Kerran aiemmin olen kyseistä mania kokeillut ja melko simppeliä kyseisen lakkauksen teko on.

Pohjalle laitoin jumalaisen kaunista Pahlishin Fleur De Seliä jossa on vaaleahkon vaaleanpunertavalla pohjalla punertavaa pientä flakieta. Ilmeisesti tässä on muunkin väristä flakieta kuin punertavaa mutta nyt en tätä pääse tutkailemaan koska olen menossa muuttoavuksi anopille. :) Fleur De Sel peitti kuitenkin kahdella vaivattomalla kertoksella ja kuivui mainiosti.  Tykkään! Fleur De Selin tilasin Pahlishin omilta sivuilta josta ei löydy moitittavaa.  :)

Toiseksi lakaksi valikoitui sitten Essien Shearling Darling joka on todella tumma viininpunainen. Essien voitin taannoin Miracle's Nailssin arvonnasta ja on siis minilakka. Shearling Darlingia lakkasin yhden kerroksen.

Nämä kynnet oli ihan jees mutta koska tein näitä samalla leffaa katsoessani niin keskittyminen hiukan herpaantui.:D Joten kuvasin nämä ja poistin seuraavan leffan aikana.. Keskivertoa siis. :D

Pahlish: Fleur De Sel, Essie: Shearling Darling, Poshe


2 kommenttia: