Kynsilakkani

maanantai 24. helmikuuta 2014

Kolme hiekkaa

Oon selvästi petrannut itseäni tässä kynsienlakkailussa, jee! :) Nyt huomaa kuinka mukavaa se oikeasti on katsella lakattuja kynsiä eikä mitään nakuja. Halusin kynsille taas kovasti tekstuuria ja lakkasinkin nämä kynnet kun olimme menossa anoppia auttamaan muutossa. Hyvin kyllä kestivät muuton vaikka ensin hieman epäilin kuinka käy. Tänään olisi tarkoitus lakata uudet mutta katsotaan. :)

Kynsille päätyi siis OPIn Pussy Galore joka on vaaleanpunainen höystettynä pinkihtävällä shimmerillä. Peitti kynnet kahdella kerroksella mutta kolmas ei välttämättä olisi ollut pahitteeksi. Niin älyttömästi en tälle syttynyt mutta tykästyin kuitenkin. :)

Ja koska koristeluja mietin tovin niin päädyin valitsemaan vielä kaksi eri hiekkalakkaa. OPIn Magazine Cover Mouse ja JulieG:n Ho Ho Ho pääsivät kynsille pilkkuina! Magazine Cover Mouse taas on mansikanpunainen hiekkis ja Ho Ho Ho on fuchsia hiekkis. Ihania molemmat, en voi kieltää. Niimpä siis dottarilla pilkuttelin sinnetänne ja ihan kivaathan niistä loppupeleissä tuli. :)


Käytetyt tuotteet:

OPI: Pussy Galore, Magazine Cover Mouse, JulieG: Ho Ho Ho


Onko kukaan kyllästynyt näihin tekstuureihin? :)

6 kommenttia:

 1. Ihanat:) Itse en oo ikinä kokeillut hiekkalakkoja,koska tuntuu etten voi sietää karheita pintoja,mutta kiva niitä on muiden kynsillä ihastella! Ehkä joskus itsekin...:D

  VastaaPoista
 2. Voiko niihin kyllastya? Toivottavasti ei! Kivat kynnet. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en varmaan kyllästy mutta luulisin, että niitäkin löytyy jotka voivat kyllästyä. :D Kiitos. :)

   Poista