Kynsilakkani

torstai 13. helmikuuta 2014

Perseilyä

Blogissa on pitkään ollut hiljaista mutta rikotaan tämä hiljaisuus nyt. Hiljaisuuteen on ollut syynsä mutta en halua siitä täällä kertoa. Ja ei, en ole paksuna vaikka joku onkin näin luullut. :D Tänään kuitenkin esitellään muutama mielenkiintoinen peräsin.

Ja ei, en esittele täällä kenenkään ihmisen perää vaan lakkoja. Kyseessä on siis merkki nimeltä Bootie Babe, joidenka lakkapullot ovat takamuksen muotoisia. Itse tilasin lakat Edgy Polishilta ja lakkojen saapumiseen meni pari päivää. Lakat olivat 8,60 e/kpl ja voin kertoa, että tilasin lakat ihan silkasta mielenkiinnosta kyseistä merkkiä kohtaan. Mietin minkämoista pullojen sisältö on, kun jo itse pullotkin ovat pelkkää persettä..

Tilasin siis kaksi lakkaa Rock Bottomin ja Butt Outin koska ne kiinnostivat minua kaikista eniten. Vaikkakin sävyt ovat hyvin lähellä toisiaan on niissä silti joitakin eroja. Pullot vetävät sisäänsä lakkaa 15 ml.


Vasemmalla oleva peräsin on siis Rock Bottom , joka on ruskea lakka kuparisella vivahteella ja höystettynä hologlitterillä. Aivan ihastuttavan värinen siis! Oikealla oleva Butt Out  taas on rusehtavan harmaa lakka vaaleanpunertavalla shimmerillä ja hologlitterillä höystetty. Valloittava tämäkin!

Bootie Babe:  Rock Bottom, Butt Out


Ja sitten swatchit joissa on kumpaakin lakkaa kaksi kerrosta+ päällyslakka. Vasemmalla on Rock Bottom ja oikealla on Butt Out. Tikuille nämä molemmat lakat levittyivät mainiosti ja peittivätkin sillä kahdella kerroksella. Huomaa heti kuinka Rock Bottom on tummemman ruskea kuin taas Butt Out on paljon haaleampi. Tykkään kyllä molemmista kovasti ja täytyy myöntää, että olen melkoisen heikkona tällaisiin lakkoihin..

Bootie Babe:  Rock Bottom, Butt Out


Kukaan muu kiinnostunut peräsimistä? ;D

10 kommenttia: