Kynsilakkani

lauantai 1. helmikuuta 2014

Leaves Jingle

Tänään vuorossa lakka jonka luokittelin ihan kiva- kategoriaan. Lakkahan on Kleancolorin Leaves Jingle jonka aikoinaan ostin Jeanssilta. Lakka tuli setissä viiden muun lakan kanssa jotka ovat 5 ml kokoisia minilakkoja.

Leaves Jingle on vihreä lakka jonka seassa on vihreää pientä glitteriä. Itse lakka peitti mainiosti kahdella kerroksella ja kuivui ihan ookoosti. Kynsinauhoille mentäessä tykkäsi kyllä värjätä hieman ja kauhunsekaisin tuntein mietinkin minkälaisiksi tämä kynteni värjää.. Niitäkin kauhustooreja olen kuullut, että Kleancolorin lakat osaavat sen kynsienvärjäämisen..

Lopulta päädyin mattaamaan kynnet Gina Tricotin mattalakalla ja lisäämään strassit jokaiseen kynteen. Ihan hyvin viihdyin näissä kynsissä pari päivää.

Kleancolor: Leaves Jingle


Värjäsikö kyseinen lakka sitten kynteni? Minun onnekseni ei vaikka kovasti asiaa pelkäsin! :D Ja arvaattekos mikä ihme tapahtui tämän operaation yhteydessä?  No, tuo kyseinen Kleancolorin lakka loppui! Siis LOPPUI! Olihan se kuitenkin vain minilakka mutta voin kertoa ylpeänä,  että tämä yksilö tuli elämänsä päähän. Lakka lukeutui kuitenkin vain ihan kiva - kategoriaan, että itkeä tämän perään ei tarvitse. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti