Kynsilakkani

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Paesea

Anne Allamodalta otti minuun yhteyttä ja kyseli haluaisinko testata puolalaiselta Paese Cosmeticsilta uusia kynsilakkoja. Sain sitten valita testiini yhteensä neljä kynsilakkaa Tango ja Milkshake sarjoista. Näillä Paesen lakoilla ei ole nimiä vaan ne on valitettevasti vain numeroituja. Lakkaa pulloissa on 9 ml per puteli.

Tämän näköisiä lakkoja sitten valitsin testiin:


Ja sitten kurkataan miltä ne lakat oikein näyttävätkään. Kuvat on otettu ilman päällyslakkaa ja linkit on laitettu ihan vain teitä varten. En siis hyödy klikkailuistanne millään tavalla. :)

 Ensimmäisenä kynsille pääsi Paesen 176, joka on Milkshake kokoelmasta. Kynsillä tätä lakkaa on kaksi kerrosta, joskin huolellinen yksi kerroskin olisi saattanut riittää täydelliseen peittoon. 176 on aavistuksen kellertävä limenvihreä cremelakka. Muistuttaa väritykseltään hieman OPIn Who The Shrek Are You?:ta, mutta koska itse en OPIa omista, niin en voi keskenään niitä vertailla. :) Itse lakka levittyi kyllä mukavasti ja kuivuikin suht sukkelaan, joka se on aina positiivista. Ihan on kesäväri tämä! :)

Paese- 176

Seuraavaksi Paesen 184 joka kuuluu myös Milkshake kokoelmaan. Kynsillä tätä on kaksi kerrosta, mutta samoin kuin 176:sen kohdalla, tämänkin kohdalla yksi huolellinen kerros olisi saattanut riittää. Väritykseltään 184 on fuchsian värinen cremelakka Tämänkin lakan levittäminen oli mutkatonta ja kuivui ihan yhtä sukkelaan kuin edellinenkin kokelas. Ihana väri tämäkin, enkä ihan heti bongannut lakkalaatikoistani samanväristä kuin tämä. :)

Paese- 184

Seuraavaksi esittelyyn pääsee Paesen 313, joka on Tango kokelmasta. Kynsillä tätä on kaksi kerrosta, jotka riittivät hyvin peittämään kynnet. Väritykseltään tämä on punainen ja tästä lakasta tulee kovasti mieleen joulu. Vaikka miksei tätä nyt muutenkin voisi käyttää, tyylikäs väri tämä on. :) Koostumukseltaan tämä on mitä luultavammin frost, koska siveltimen jälkiä jäi lakkauksien pinnalle. Hieman oli tämän koostumuksen kanssa ongelmia, kun lakka oli hieman lirumpaa, mutta ei se onneksi kovin hirveästi koittanut juosta kynsinauhoille! Mikään hirviö tämä lakka ei kuitenkaan ollut, tykkäsin. :)

Paese- 313

Sitten viimeisenä Paesen 319, joka myös on Tango kokoelmasta. Kynsillä kyseistä lakkaa on kaksi kerrosta, joka riitti mainiosti.319 on väriltään sähkönsininen lakka ja koostumukselta arvelen tämänkin olevan frost. Tykkäsin ihan mielettömästi tästä väristä koska en taida edes omistaa kunnon sähkönsinistä lakkaa! Tämän kohdalla ei tuntunut olevan juuri ongelmia koostumuksen kanssa, ihan mutkitta lakkaaminen sujui. Ja samoin kuin kaikki kolme edeltäjäänsä, tämä kuivui suht sukkelaan. :)

Paese- 319

Yhteenvetona voin kertoa, että tykkäsin kovasti jokaisesta lakasta. Ei jäänyt mitään huonoa sanottavaa näistä kokeiluista. Kiitos Anne kovasti! :)

Nämä Paesen lakat ovat nyt Allamodalla tarjouksessa 4,50 € /per lakka. Paesen lakkoja pääset tutkailemaan tästä.  Allamodaltahan löytyy myös Ziajan kosmetiikkaa ja suosittelen sitäkin merkkiä katsastamaan ja kokeilemaan jos ette vielä ole kokeilleet. :)


Huom! Mielipiteet ovat omiani. Linkit olen laittanut ihan vain teitä varten, enkä hyödy niiden klikkailemisesta millään tavalla. :)


Oletteko te kokeilleet Paesen lakkoja?

7 kommenttia:

 1. kivoja lakkoja ja ei ole kokemusta itsellä

  VastaaPoista
 2. Onko sulla tekokynnet vai ihan omat? ovat vain hassun malliset kuvissa :) Ihania lakkoja sait kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan omat on.:) Nyt kun sanoit niin huomasin, että näyttää varsinkin viimesessä kuvassa kynsien muoto omituisilta.:D Ja osa kynsistä mulla kasvaa kieroon tai sitten jäätäviksi lapioiksi.:D Kiitos, tykkäsin itsekin.:)

   Poista
  2. Viilaamalla noista saa kyllä täydelliset :) Mun luonnollinen kynsi ei kasva noin pitkäksi, lohkeilee ja menee poikki kriittisen rajan ylitettyään :D

   Poista
  3. Näiden kuvien jälkeen oonkin lyhentänyt kynsiä. :) Mulla vaan on toisen käden keskari johon ei autqa viilauskaan, silti kierossa pysyy. :D

   Poista
  4. oi voi :D aina ne kynnet ja sormet jonnekin suuntaan taipuilee minne ei haluaisi :)

   Poista
  5. Totta. : ) Nyt lyhensin kyllä kynsiä suht reippaasti ja nyt (toistaikseksi) kynnet on jopa samanmuotoset! :D

   Poista