Kynsilakkani

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Hukassa

Täällä taas! Ollut taas hiljaista blogirintamalla ja ideat on aivan hukassa... Perjantaina käytiin Porissa jazzeilemassa ja tultiin lauantaina myöhään illalla kotiin. Tänään olikin sitten taas iltavuoron aika, joten nyt kerkeän teille jotain kirjoittamaankin. Yksi lukija on taasen kaikonnut, mutta kuten jokainen varmasti ymmärtää niin aina ei vain kerkeä istahtamaan tähän koneen ääreen. :)

Halusin pitkästä aikaa leimailla koska sain hyppysiini Pueenilta tilaamani Love Elements laattasetin! Kiitos Sissin, jolta tämän ensimmäisenä bongasin. Pakkohan se oli tilata. Muutamassa viikossa laatat löysivät tiensä perille ja kivoja kuvioita sieltä seasta löytyykin! :)

Kynsille pääsi ensimmäistä kertaa Essencen Let's Get Lost, aavistuksen turkoosi lakka. Äh, olen niin huono näissä värijutuissa. :D Peitti kahdella ohkaisella kerroksella loistavasti ja kuivui suht nopsaan. Kiva lakka kaikin puolin. Leimat ovat sitten Pueenin laatasta nro. 26 ja vihdoin sain aikaiseksi testata Moyran Metal Effect 305 kultaista lakkaa leimaamiseen. Ja toimihan se! Hieman orastavaa se leimailu alkuun oli, mutta nyt on hyvä syy harrastaa sitä enemmän! :) Tykkäsin näistä kyllä ja nämä viihtyivät kynsilläni muutaman päivän.

Käytetyt tuotteet: Essence- Let's Get Lost, Moyra: Metallic Effect 305, Leimat: PUEEN- Love Elements 26, Pikakuivattaja: INM OTD

Jos teillä on toiveita tai kynsiehdotuksia, niin heittäkää kernaasti ideoita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti