Kynsilakkani

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Moyra: Metal Effect- 301

Palataan taasen Polishinaililta saamiin lakkoihin. Nyt otin esille Moyran Metal Effect 301 lakan, joka on ruskea metallinen lakka. Kuvat nähtävästi olen ottanut vasemmasta, eli siitä huonommasta kädestä joten kuvat eivät ole täysin priimaa. ( Kiitos keskarin, joka on taasen alkanut kieroontumaan.. :( ) Kuitenkin, asiaan!

Moyran 301 peitti mainiosti yhdellä kerroksella mutta kuten kuvista voi huomata, jätti se hieman jälkeensä siveltimen jälkiä. Ne olisivat saattaneet piiloutua jos olisin vetänyt toisen kerroksen lakkaa päälle, mutta no, kiire.. Itse lakka kuitenkin kuivui nopsaan, joten siitä ei ole pahaa sanottavaa! Ja muutenkin tykkään niin kovin lakan väristä ja se sopisi mainiosti syksyyn, mutta koska tämä paljon puhuttu kesä on ollut melko kylmää lähiaikoihina, niin tämä sopi mainiosti kynsille. :D

Kaveriksi laitoin sitten pyöreitä ja pisaranmuotoisia strasseja. Tykkäsin kovasti näistä kynsistä ja muutama päivä näillä mentiinkin. :)

Huom. Mielipiteet tuotteista ovat omiani ja linkit on laitettu teidän hyödyksenne. En siis hyödy klikkailuistanne millään tavalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti