Kynsilakkani

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kultaista liukua

Mulla oli tässä hetken aikaa niin paha kynsimasis, ettei tosikaan. Ideoita ei ollut mielessä yhtäkään tai jos oli niin niiden toteutus kusi täysin. :D Siispä tovi ollaan menty pelkillä yksivärisillä lakkauksilla, mutta sitten eräs kaunis päivä työkaverini kysyi voisinko tehdä hänelle kynnet ristiäisiin. Suostuin hänen pyyntöönsä tottakai. :) Hän sitten näytti kuvan mekosta jollainen hänellä on ja siinä funtsittiin sitten yhteensopivia kynsiä.

Yhteistuumin päädyttiin siihen, että kultaista glitteriä täytyy kynsissäkin olla koska sitä on myös mekossa. Niimpä värkkäsin sitten omille kynsilleni 'mallitekeleet' ja nämä passasivat myös työkaverilleni. Hyvä niin koska olin itsekin hurjan tyytyväinen näihin!

Koska mekko oli väritykseltään muutenkin nudehko, lakaksi valikoitui heti Essien Brooch The Subject. Peitti vallan mainiosti yhdellä kerroksella. Lakan kuivuttua lakkasin kärkiin W7:n Diamond Top Coattia ja viuhkasiveltimellä asettelin irtoglitteriä kynsille liukuvärjäyksen tyyppisesti. Muutama kerros päällyslakkaa ja that's it. :)
Ja koska muutamaan otteeseen on toivottu, että käytetyistä tuotteista olisi kuva, niin nytpä saamanne pitää! :)

Essie- Brooch The Subject, W7- Diamond Top Coat, Irtoglitteri, Viuhkasivellin, Pikakuivattaja: INM OTD (naamioituna Cesarsin puteliin)


Iskeekö vai eikö? :) Ja huomaatteko kynsien pituudessa mitään erikoista? ;D

8 kommenttia:

 1. Tykkään , kauniit ja bling bling:t <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Elämässä täytyy olla vähän blingiä. ;)

   Poista
 2. OOT VIHDOIN LYHENTÄNY JA KAVENTANU KYNTES!!! Kivat lakkaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne lyheni aika reippaasti. :D Tänks!

   Poista
  2. Nyt ku pidät ne tommosina malliltaan nii on hyvä :D

   Poista