Kynsilakkani

perjantai 24. tammikuuta 2014

Minnejä ja rusetteja

Sitä luovuutta ilmeisesti tarvitaan otsikointiinkin.. :D Nyt nähtävät kynnet tein eräänä iltana vaikka kello näytti jo sitä, että nukkumassa sitä olisi pitänyt olla. Harmikseni nämä kynnet kestivät parin päivän verran (kiitos kumihanskojen, vedellä lotrailun ja käsidesin).

Koska harvemmin tulee lakattua kynsiä mustiksi niin nyt sitten lakkasin. Lakkana toimi BYS:in Black Satin joka peitti mainiosti yhdellä kerroksella, levittyi hyvin mutta kuivumisessa oli hieman parantamisen varaa. Topperiksi valitsin sitten Etude Houselta kaksi lakkaa viime vuoden Xoxo Minnie- kokoelmasta; Pink Ribbonin ja White Facen. Kyseisestä kokoelmasta ostin itselleni neljä lakkaa, joista kaksi muuta esittelen myöhemmin.


Pink Ribbonissa on valkoisia ja vaaleanpunaisia rusetteja höystettynä muilla erilaisilla glittereillä. White Facessa on valkoisia Mikki Hiiri (Minni Hiiri) naamoja höystettynä taasen muilla erilaisilla glittereillä. Tavaraa tuli molemmista lakoista hyvin mutta rusettien ja naamalärvien kohdalla piti harrastaa pientä onkimista. Itse lakat kuivuivat molemmat ihan ok, ei tarvinnut hermostua. :)Löytyykö keneltäkään muulta Minnin naamoja? :)

4 kommenttia:

  1. Juuuuri eilen kävin hakemassa, kiitos Saran :D Nappasin toki yhden käsivoiteenkin samaan tilaukseen täytteeksi ;D

    VastaaPoista