Kynsilakkani

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Aatteita edellisvuodesta

Uusi vuosi vierähti käyntiin ja ajattelinkin tässä yövuoron päätteeksi (jota on jäljellä n. 1,5h) mietiskellä edellisvuotta. Selailin blogia taaksepäin kuluneen yön aikana ja mietiskelin omaa kehitystäni. Viime vuosi oli ensimmäinen kokonainen vuosi jona pientä blogiani pidin, jee! : ) Kaikenkaikkiaan postauksia tulin väsänneeksi 185 kappaletta ja joskus oli kuitenkin pieniä taukoja mutta aina blogin pariin kuitenkin palattiin. Blogista on kehkeytynyt rakas harrastus koska lähipiiristäni ei montaa kynsihöperöä löydy. On siis ollut ihan mahtavaa jakaa tämä kaikki niin monen muun yhtä höperön kanssa!


Darling Diva: Blue On Black, Ringer

Alkuvuodesta kirjoitustahti oli kaikista vilkkaimmillaan ja helmikuussa julkaisin huimat 23 postausta. Hyvästä ja lämpimästä kesästä huolimatta maltoin istua auringonoton lomassa koneella ja näpytellä teille lukijoille luettavaa. Kun syksy saapui bloggausinto katosi väistämättä johokin. Oliko kyse sitte kuunasennosta vaiko siitä syysmasennuksesta niin siihen en osaa vastata. :D Töissä oli hillittömät työputket tuolloin joten joskin nekin vaikuttivat asiaan. Inspiraatio oli täysin hukassa mutta uuden valoteltan saatuani bloggausintokin tuli takaisin! Aivan kuin kolme lamppua ja valoboksi olisivat olleet se avain koko hommaan. :D

Darling Diva: Soft Kitty, Princess Celestia

Selailin myös kuvia menneeltä vuodelta ja huhhei. Kuvia katsellessani huomaan selkeästi kehittyneeni ainakin sillä saralla. :D Esimerkkinä tammikuun ajalta kynnet joihin pääset tästä sekä joulukuun ajalta johon pääset tästä. Uuden kameran myötä kuvaamisestakin tuli paljon miellyttävämpää (+ kunnon valot ja boksi). Huomaan myös kehittyneeni kynsien hoidossa eivätkä repaleiset kynsinauhat enää ole ongelma. :D Tai ainakin pyrin siihen etteivät ne menisi repaleisiksi. Tässä kohtaa kiitän hyvin leutoa "talvea" jonka ansiosta ylipäänsä käteni ovat kondiksessa. :D

OPI: Kiss Me At Midnight, Essie: On A Silver Platter

Mitä enemmän olen kynsiä kuvaillut niin olen huomannut minulle kehkeytyneen oman tavan kuvata. Yleensä käden asento on melkolailla sama ja kuvauskätenä toimii vasen käsi. Eri lakkauksien kuvia kun selaa niin huomaa siellä sen saman asennon kummittelemassa. :D Olen todennut sen itselläni parhaaksi mutta yritän aina kuvata hieman eri kuvakulmista etteivät kaikki kuvat olisi aina ihan samanlaisia.

Superchic Lacquer: Morphamas, Mammoth


Näiden mietteiden myötä rupean keittämään aamukahvia ja päräytän viimeisen tunnin alkaneeksi! Kotiin päästyäni kumoan kyllä lasillisen punaviiniä ja painun pehkuihin. :D


Postauksen kuvat ovat muuten viimeiset lakat jotka kotiutuivat edellisvuotena. Darling Divat ovat Etsystä ja tilauksen kotiudutta huomasin, että Princess Celestia tuli tilauksen mukana vaikken sitä tilannutkaan.. Tykästyinn siihen(kin) kyllä kovin niin ei haitannut yhtään. :) OPI ja Essie tulivat taasen Cesarsshopista ja Superchic Lacquerit kotiutuivat myöskin Etsystä.


Hyvää alkanutta vuotta! :)

6 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta ja kauniita lakkoja

  VastaaPoista
 2. Ai, sä jouduit uuden vuoden yötyöläiseksi... no meneehän se tottakai noinkin ja jonkun pitää aina olla töissäkin. Mä oon muuten joskus harvoin saattanut yövuoron jälkeen kotona ottaa oluen, vaikka se on tuntunut vähän hassulta aamulla mutta minkäs teet kun oot eri rytmissä kun muut. :)

  Kiva postaus, ja maltillisen pituinenkin. LSun lakkaustaitojen kehityksen kyllä huomaa! Herkullisen näköinen lakka muuten tuo Soft Kitty.

  Hyvää Uutta Vuotta, ja toivottavasti bloggailu innostaa tänäkin vuonna! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kivasti se yö meni vaikka hieman ketuttikin. :D En kyllä oikeastaan ole tajunnut koko vuoden vaihtumista vieläkään. Se kun meni niin ohitse etten sitä edes tajunnut. :)


   Ja kiitos, eiköhän se bloggailu tänäkin vuonna innosta! :)

   Poista