Kynsilakkani

lauantai 11. tammikuuta 2014

Color Club: Sea Salt

Color Clubilta ilmestyi vastikään Sea Salt- kokoelma joka pitää sisällään kuusi tekstuurilakkaa. Huomasin Mimosan tilanneen Head2ToeBeautyltä yhden kokoelman lakan joten suuntasin oitis hedarin sivuille ja laitoin koko kyseisen kokoelman tulemaan! Eikä muuten mennyt kuin 6 päivää niin paketti oli perillä, nopeaa toimintaa siis. :)

Itse en swatchejakaan ole mistään löytänyt vaikka olen yrittänyt etsiä joten tässäpä tulee sitten koko kokoelmasta swatchit teille jotka niitä kaipailevat. :) Itse kokoelmahan näyttää kokonaisuudessaan tältä.


Color Club: Sea Salt 

Ja sitten lähdetään purkamaan ja katsastelemaan miltä nämä näyttävät. Kaikissa muissa tikuissa on kaksi kerrosta lakkaa mutta Coastlinessa on kolme kerrosta.

Color Club: Coastline, Marina, Ocean View

Coastline : Valkoinen tekstuuri joka peitti tikun kyllä kahdella kerroksella mutta lisäsin kolmannen kerroksen josko saisin siihen lisää hiekkamaista tuntua. Tulihan sitä ja odotan innolla monellako kerroksella tämä peittää kynsillä.
Marina : Kultainen tekstuuri.
Ocean View : Vaaleansinertävä tekstuuri.

CC: Coastline, Marina, Ocean View


Color Club: Riviera, Seaside, Super Yacht

Riviera : Sinivihreä (?) :D tekstuuri jossa on lisäksi sinistä glitteriä.
Seaside : Korallin värinen tekstuuri jossa on kultaista shimmeriä.
Super Yacht : Hopeinen tekstuuri.

CC: Riviera, Seaside, Super Yacht

Mitä sitten olin mieltä kokoelmasta? Kaikki lakat peittivät swatch-tikut kahdella kerroksella mutta rouheuden aikaansaamiseksi kolmas kerros ei luultavasti ole pahitteeksi. Saas nähdä kun kynsille pääsevät, että kuinka monella peittävät. Yhtä karheita nämä eivät ole kuin esim. OPIn hiekkalakat mutta kyllä näistäkin sen karheuden tuntee. Hieman olisin sitä karheutta toivonut lisää mutta onneksi sitä kuitenkin löytyi ettei aivan tarvinnut pettyä. :) Kaikki lakat levittyivät ongelmitta tikuille mutta palaan asiaan tarkemmin kun lätkin näitä kynsille.

Innolla odotan näiden kaikkien testaamista, eritoten Coastlinen, Rivieran ja Seasiden jotka nousivat heti suosikeikseni. :) Kultainen ja hopeinen hiekkalakka minulta löytyy kyllä ennestään JulieG:lta ja voisinkin tehdä postauksen jossa vertailisin näiden ominaisuuksia.

Eli mitä sitten oikeasti olin mieltä? Tykkäsin kovasti vaikka sitä tekstuuria olisin toivonut hieman lisää. :)


Aikooko joku tilata jotain kyseisestä kokoelmasta? :)

11 kommenttia:

 1. Nää ei kyllä oikeen iske muhun :/ Kaksi noista kyllä vaikutti ihan kivalle Coastline ja riviera, muut on vähän plääh :/ Mutta innolla odotan miltä ne näyttää kynnellä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaksi jotkut näistä tai joku pääsee kynsille. :) Kunhan raaskin poistaa OPIn Kiss Me At Midnightin kynsiltä. :D

   Poista
 2. Oohh toi Riviera ja Seaside näyttää tosi ihanilta! ♡

  Mulla ei oo yhtään Color clubin lakkaa, ehkä joskus... :D

  VastaaPoista
 3. Oho, onpas tuo Riviera nätti! :O

  VastaaPoista
 4. Moi!

  Tällee hitsin randomilla nyt ilmoitan, mutta miulla oli blogissa syksyllä Sensationail-arvonta. Voittajankin ehdin arpoa, mutta valitettavasti tälle henkilölle en voinut lahjaa lähettää. Joten arvoin justiinsa uusiksi, ja arpaonni osui kohdallesi :) Laitteletko miulle meiliä yhteystietojen kera osoitteeseen kynttapidempaa (at) gmail.com kun ehdit, niin mie koitan tän tammikuun aikana laitella postiin aloituspakkauksen. :)

  VastaaPoista
 5. Riviera on nätein! Muistuttaa Deborah Lippmannin Mermaid.s Dreamia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riviera on kyllä nätti! :)

   Poista
  2. Ihan samaa mietin jsut kun E-S! Oiskohan jollain joku vertalupostaus... Itselleni yritän uskotella, että on niin samanlainen etten tarvi.. :D

   Poista
  3. En omista Deporah Lippmania joten en voi kertoa.:D

   Poista