Kynsilakkani

perjantai 18. lokakuuta 2013

Ostoksia part. 36

Eksyin eräs kaunis päivä Harlow & Co:n sivuille valkoisen hololakan perässä. Seilasin nimittäin pitkin internettiä etsien valkoista holoa (taas) ja aina vain löysin itseni lukemasta Glitter Galin Light As A Featherista. Tämän luin olevan valkoinen holo ja katsellessani tästä swatcheja päätin haluavani tämän. Toki tässäkin lakassa on hento harmaansävy mutta luulen, että kunnon valkoista hololakkaa on melko haastavaa tehdä ilman sitä hentoa harmaata sävyä. Tämä olkoon siis (ainakin hetken) se valkoinen holoni. Kynsille tätä en vielä ole kerennyt lakkaamaan joten innolla odottaen. :)

Edellä mainitun lakan kavereiksi tarttuivat sitten KBShimmerin Teal Another Tail johon ihastuin heti. Ihana. Kolmanneksi matkalaiseksi tarttui mukaan Girly Bitsin vihreä holo What The Deuce? Kovin ihania ovat kaikki.



KBShimmer: Teal Another Tail, Girly Bits: What The Deuce? , Glitter Gal: Light As A Feather

Etsystä puolestaan kotiutui kaksi Superchic Lacquerin lakkaa Wonder Beauty Productsilta. Honeycomb Milk Bath on maidonvaalealla pohjalla varustettu lakka jossa on seassa kultaisen ja kuparisen väristä glitteriä sekä vihreätä shimmeriä. Itse lakka kuivuu mattapintaiseksi. Punch Drunk on pinkki hololakka. Ihastuin täysin nuiden pullojen muotoon, aivan ihanat!


Superchic Lacquer: Punch Drunk, Honeycomb Milk Bath

Ja sitten viimeisenä muttei vähäisimpänä Ebaystä kotiutunut ostos jonka ostamista punnitsin hetken. Minulle  nimittäin saapui OPIn Pure 18k White Gold& Silver Top Coat! Pure sisältää siis aitoa 18 karaatin valkokultaa ja hopeaa. Tästä lakastahan on liikkeellä kahta eri versiota: kirkaspohjaista sekä kellertäväpohjaista. Omalle kohdalle sattuikin sitten kusenkeltaisella pohjalla varustettu. :( Toisaalta se ei haittaa mutta mielummin olisin toki ottanut kirkaspohjaisen. Kaikesta huolimatta tämä on kaunis ja itse lakka saapuikin ihanassa rasiassa. :) Ensin en meinannut raaskia avata koko rasiaakaan mutta rohkaisin itseni lopulta.

OPI: Pure- 18k White Gold & Silver Top Coat


Miltäs ne ostokset näyttivät tällä kertaa? :) Joko teiltä Pure löytyy hyllystä?

15 kommenttia:

  1. wow.. ihania lakkoja ja rakastan edelleen lukea näitä shoppailu postauksia , vaikka itellä onkin valovuosia , kun viimeksi lakkoja tilaillut .. harrastus jäännyt taka-alalle muun kosmetiikan tieltä .. silti rakastan edelleen kauniita kynsilakkoja ja kauniita lakkauksia , ihania katsella ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. :) Näitä shoppailupostauksia on kyllä jatkossakin tulossa lisää jottei tarvitse pelätä, että nämä loppuis..... ;D

      Poista
  2. Ooohh ihania ostoksia! <3 ja tosiaan noitten pullojen muoto, vau :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi pullot on livenä vieläkin ihanempia. :) Paljon enemmän nuo hivelee silmää kuin esim. Nufujen pullot. :D

      Poista
  3. Kivoja lakkoja oot ostellu jälleen :) Harmi että sun puressa oli keltainen pohja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. :) Joo, mää myös harmittelin kun olikin keltainen pohja mun Puressa. :(

      Poista
  4. Ihania ostoksia ja ei löydy pure lakkaa enkä varmaan hanki korkean hinnan vuoksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eekku. :) Joo, olihan tuo aika hintava yhdeksi lakaksi. Ebaystä sai onneksi hitusen halvemmalla mitä Suomesta. :P

      Poista
  5. OI miten ihania :3 miukin on pakko kyllä tuo Pure hankkia jossain vaiheessa kun rahatilanne sen sallii :D

    VastaaPoista
  6. Miun Pure oli myös kellertävällä pohjalla, sellainen todella vaalean keltainen tosin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tääkään ei nyt onneksi aivan älyttömän keltainen ollut mutta keltainen silti. :D :(

      Poista
  7. Ihanat noi Superchic Lacquerin pullot <3 mäkin tuon Puren vielä kotiutan kunhan rahatilanne sallii :)

    VastaaPoista