Kynsilakkani

perjantai 25. lokakuuta 2013

Unohtuneet ostokset

Luonnoksiin oli nähtävästi jäänyt kummittelemaan julkaisematon ostospostaus joten päästetäämpä tämä nyt eetteristä pihalle. :) Näistä ostoksista on jo tovi aikaa mutta haitanneekos tuo. Tein elämäni ensimmäistä kertaa tilauksen Nailsuppliekselle ja mukaan sieltä tarttui yhteensä 7 lakkaa. China Glazelta tarttui mukaan jo hetken himoitsemani Sun Of A Peach ja Hello Gorgeus. Sun Of A Peachin korkki oli hieman löyhästi kiinni ja kyseinen kaveri olikin matkalla hieman vuotanut, vahingoittamatta kuitenkaan matkatovereitaan. Onneksi näin, olisi muuten tympinyt vietävästi.

OPIlta tarttui mukaan kolme kaverusta joita olin myös jo hetken sillä silmällä katsellut. It's My Year, I Vant To Be A-Lone Star ja DS Extravagance päätyivät sitten minulle. Samaan syssyyn tilasin kilttinä siskona Sallalle myös OPIn Extravagancen koska minulla oli vahva epäillys siitä, että se voi muuten kadota mystisesti hyllystäni... :D Näiden mukana kulkeutui hetken hairahduksesta Hurry Upin pikakuivattaja joskaan sitä en ole vielä laittanut sen kummempaan syyniin. Täytyy varmaan testailla onko siitä mihinkään vai onko se täysin susi ja kertoa siitä sitten teille. :D

China Glaze: Sun Of A Peach, Hello Gorgeus, OPI: It's My Year, I Vant To Be A-Lone Star, DS Extravagance

Memberssillä oli myös hetki sitten alennuksessa China Glazen lakkoja ja kotiutin sieltä 5 hololakkaa. Kotiin saapuivat Infra Red, Not In This Galaxy, Omg A Ufo, Strap On Your Moonboots ja When Stars Collide. Jokainen näistä kustanti 6,50 e/kpl joten en vaan voinut jättää tilaisuutta käyttämättä.. Yritin kyllä mutta toisin kävi.  Nämä kaikki lakat ovat kevään 2013 Hologlam kokoelmasta, johon kaikenkaikkiaan kuuluu 12 eriväristä hololakkaa. Näitä en ole kerennyt muutakuin tikuttamaan ja saavat luultavasti tovin odottaakin koska vahvasti epäilen ettemme auringosta saa juuri nauttia.

China Glaze: Infra Red, Not In This Galaxy, Omg A Ufo, Strap On Your Moonboots, When Stars Collide

Alla sitten swatchit (edes jonkunmoiset) kyseisistä lakoista lueteltuina ylhäältä alaspäin. Muistelisin kaikkien peittäneen kahdella kerroksella eivätkä ainakaan tikutellessa ollut kaljuuntumisongelmaa. Saapi sitten nähdä kun kynsille näitä sudin. Huomasin myös, että kuivuttuaan nämä näyttävät jotenkin... nahkamaisilta.. Tai sitten silmäni hämäävät.. :D

Infra Red, Not In This Galaxy, Omg A Ufo, Strap On Your Moonboots, When Stars Collide


Löytyykö teiltä samanmoisia lakkoja? Onko teillä kokemuksia China Glazen Hologlam kokoelmasta?

10 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia :) it's my year löytyy ;)

  VastaaPoista
 2. Veikkaan, että tuo sun holojen nahkamaisuus johtuu tikuista. :D Mulla on nimittäin jotkut kans muuttunu ton näköseks tikuttaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän varmaan johtuukin! Onhan tästä aiemminkin ollut puhetta!:D

   Poista
 3. Onkohan tikut olleet erimieltä lakoista, kun on vetäytyneet :D
  Miulla taitaa olla kaksi lakkaa tuosta kokoelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin jälkikäteen muistin,että oon aiemmin havainnut tuon johtuvan tikuista mutta en enää sitä muistanut :D

   Poista