Kynsilakkani

torstai 3. lokakuuta 2013

Kaviaaria ja tekstuuria

Yksi vuosi lisää napsahti viime viikolla mittariin ja rakas avomiehekkeeni oli sitten ostanut minulle lahjan. Osasin kyllä heti arvata mitä hän oli ostanut, mutta ei ollut hajuakaan millainen se olisi. No, hän oli ostanut minulle Ciaten kaviaarimanikyyrisetin! Setti sisälti kultaisen/kuparisen normilakan nimeltä Gold Digga, joka osottautui miellyttäväksi toveriksi. Gold Digga peitti kahdella kerroksella, levittyi moitteetta ja kuivui nopsasti. Ei siis pahaa sanottavaa. :) Lisäksi setissä oli pullollinen helmiä, jotka ovat nimeltään Headturner. Headturnerissa oli kultaisia ja sinisiä helmiä sekaisin. Setissä tuli mukana myös suppilo, jotta helmet saa takaisin pulloonkin ilman mitään kummempia kikkailuja.

Ciate: Gold Digga, Headturner
Mies sitten kovasti painosti äkkiä kokeilemaan miltä nämä näyttäisivät kynsillä, mutta sai odottaa hetken koska töihin en näitä viitsinyt tehdä. Lakkasin kynteni siis pelkästään Gold Diggalla ja lakka taisikin olla kynsilläni viisi päivää. Viikonloppu vapaillani väkersin sitten kynnet, joihin käytin näitä kyseisiä helmiäkin.

Halusin tekstuuria taasen kynsille joten siihen hommaan valikoitui OPI Alcatraz... Rocks, joka on tummansininen hiemam violettiin taittava lakka, jossa on höysteenä runsaasti eriväristä shimmeriä. Aivan ihana. :) Peitti hyvin kahdella kerroksella. Nimettömiin ripottelin sitten nuita Ciaten Headturner helmiä ja tykkäsin kyllä kovasti! Ensimmäistä kertaa ikinä testasin tätä tekniikkaa ja oli kyllä hauskaa. Klubi- illan päätteksi ei juuri helmiä ollut irronnut, mutta värit olivat kokonaan läksineet. :D Tällaiset niistä tuli.

Ciate: Headturner

OPI- Alcatraz... Rocks


Kuinka moni on kokeillut kaviaarimanikyyriä? Vai aiotko kenties kokeilla? :)

6 kommenttia:

 1. Iiiiihanan lahjan mies osti sulle <3

  VastaaPoista
 2. Mä niin haluaisin kokeilla tota kaviaaria, mut pelkään et ne lähtee irti kun pesee hiuksia :( Hei! Sä voisit tehdä jonkun pinkin/vaaleanpunaisen lakkauksen, ja osallistua mun haasteeseen! Käy tsekkaamassa blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tajusin onneksi käydä suihkussa ennnenkuin rupesin näitä väkertämään. :D Minäpäs käyn tsekkaamassa!:)

   Poista