Kynsilakkani

maanantai 22. syyskuuta 2014

Syksyn harmaus

Vihdoin pääsin lakkaamaan kynnet ja istahtamaan koneellekin! Aloitin tosiaan viikko sitten uudessa työpaikassa ja siellä ei kynnet saa olla lakattuina joten koko viime viikko nudisteltiin sitten.. :( Aluslakat kynsillä kyllä oli koko viikon mutta väriä niissä ei ollut. Nyt on sitten muutama vapaapäivä joten eilisen työpäivän päätteeksi lakkasin oitis kynnet. Ja voi sitä tunnetta, ah. Hassua myös oli, että kuvittelin kokoajan tän työpestin olevan vuoden määräaikainen mutta sitten selvisikin tämän olevan vakipesti! Töistä ei siis tarvitse murehtia.

Syksy kolkuttelee jo siihen malliin, että tuleva talvi ei houkuta pätkääkään! Kaipaan kesää takaisin. Tällä hetkellä ulkonakin käy niin kylmä tuuli, taivas on ihan harmaa...Ei houkuta ei. Kynnetkin sopii tähän harmauteen vallan mainiosti.

Eilen kaivelin Helmukoitani etsien harmaata lakkaa, jolloin silmiini osui Essien Maximillian Strasse Her. Kyseinen lakka on minulla ollut jo tovin mutta olin sen tyystin unohtanut... Maximillian Strasse Her on harmaa lakka, omaan silmääni ehkä aavistuksen sinertävä tapaus. Kynsille lakkasin tätä kaksi kerrosta joka riitti mainiosti lyhennetyille kynsilleni. Nimettömät lakkasin korealaisen merkin A'pieun uskomattoman kauniilla glitterlakalla SV02 kaksi kerrosta. Kuvat eivät tee oikeutta tälle lakalle, tämä on mielettömän upea! Kynsiin lisäilin sitten muutamat pyörylät OPIn ihanaisesta I Snow You Love Me:sta. Päällyslakaksi valikoitui ensikertalaisena INM Hologram Top Coat Silver, jossa on siis pientä holohippusta seassa. Kuvissahan tämä ei hirveästi näy mutta jonkinmoisen kuvan tästä saapi. Tykkään näistä kyllä kovin!
Käytetyt: Essie- Maximillian Strasse Her, A'Pieu- SV02, OPI- I Snow You Love Me, INM Hologram Top Coat Silver

Loppuun vielä macrokuva A'Pieun lakan kauneudesta:

A'Pieu- SV02Mitäs tykkäätte? :)

2 kommenttia: