Kynsilakkani

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

I'm back! (again.....)

Tervehdys lukijoille! Jos täällä enää ketään on linjoillakaan pienen tauon jälkeen.. Viikko sitten lauantaina tosiaan muutettiin Ähtäristä Poriin ja nyt sitä ollaan uusilla kulmilla asuttu viikon verran. :) Tavaratkin ovat löytäneet paikkansa, paitsi kynsilakat, joita varten tilasin ensimmäiset helmerini! Niiden arvioitu toimituspäivä on keskiviikkona joten jännäilen tässä josko ne tulis vaikka heti huomenna. ;) En malta odottaa, että pääsen laittamaan lakat helmukoihin! Viikon vielä lomailen ja sitten aloitan työt uudessa työpaikassa ja voin sanoa, että pikkasen iskee jännitystä!

Pitkästä aikaa ehdin jopa perehtyä vähän kynsiinkin, aiemmin ei puhettakaan kun oli höslinkiä tämän muuttamisen ja tavaroiden purkamisen osalta. Pheew, ne kynnet! Auringosta on saatu taas nauttia joten kaivelin (kirjaimellisesti) nuita epämääräisiä lakkakasoja ja nappasin sieltä jo tovin kokeilemattomana lojuneen F.U.N Lacquerin Galaxy (H):n. Galaxy on kirkkaalla pohjalla oleva lakka jonka seassa on violettia glitteriä sekä spectraflairia. Yksinäänkin tämä kaveri peittäisi ilmeisesti kolmella kerroksella mutta itse lakkasin tätä yhden kerroksen China Glazen Fancy Pantsin päälle joka on sinertävän violetti lakka pinkillä shimmerillä höystettynä. ( Pssst. Galaxy ilmestyi taannoin Limited Edition- kokoelmassa eikä tätä ilmeisesti ole enää missään saatavilla.. :( )

Ja oivoivoi mikä kimallus! Nämä oli niin tuijottelukynnet ettei tosikaan! Instagramissa (@aimoton ) minua seuraavatkin saivat osakseen muutamat räpsyt kyseisestä lakasta. :D Niiiiin herkku, että sanat loppuu kesken. Lakka muuten luonnossa oli oikeasti violetti mutta kuvissa näyttää epäilyttävästi siniseltä. Kameran asetukset ilmeisesti päin kettua enkä pienellä säätämiselläkään saanut väriä oikeaksi. Fuuuu, ensikerralla sitten.  :)


F.U.N Lacquer: Galaxy (H)


Miltäs näyttää? Onko täällä ketään porilaisia linjoilla? : ) Lisäsin sivupalkkiin Instagram feedin josta näkee satunnaisia räpsyjä milloin mistäkin. :)

8 kommenttia:

 1. This looks really good! I love it :-)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Auringossa tää kimalteli ihan mielettömästi!

   Poista
 3. Minäkin tein Ikeaan tilauksen :D Tosin toimitusaika oli kaksi viikkoa, ja ne ilmeisesti on ollut jo perjantaina Joensuussa, mutta en ole saanut mitään ilmoitusta >:( En edes tiedä onko se tullut Valintataloon vai Matkahuoltoon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tilasin nuo kaksi Helmukkaa sieltä ja onneksi ne saapuivat ihan niinkuin olivat toimitusajaksi ilmoittaneet. :) Nyt on lakkaset sitten vihdoin kunnon paikassa! :D

   Poista
 4. Kivat kynnet ja onnea uuteen asuntoon ja elinympäristöön =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku :) Hyvin tänne ollaan sopeuduttu. :)

   Poista