Kynsilakkani

lauantai 3. tammikuuta 2015

Uusi vuosi

Vuosi vaihtui ja alkoi neljäs (!!) vuosi tälläkin blogilla. Hyvin vaihtelevasti teksiä on tullut mutta aina ei ole kuin suunta ylöspäin. Nykyinen työ verottaa lakkailua paljon mutta se ei tarkoita sitä että kiinnostus tätä harrastusta kohtaan olisi laantunut. :) Viime vuosi toi mukanaan uusia tuulia, syksyllä muutimme Poriin ja sitä myötä menin uuteen työpaikkaan. Koeaika loppuu 15.päivä ja sen myötä olenkin nähnyt muutamia painajaisunia. :D Uskon kyllä, että nuo unet eivät tule toteutumaan.. Tai ainakin syvästi toivon niin.

Tämäkin vuosi tuo tullessaan uutta sillä maanantaina minusta tulee inttileski.. Mies on muutamaan otteeseen lykännyt koko inttiin menoa mutta nyt se on ajankohtaista. En ole asiaan kovin valmistautunut mutta sittenhän se karu todellisuus koittaa. :D Nopeastihan se aika kuulemma menee tai näin ainakin olen kuullut.

Niin, se uusi vuosi. Molemmat oltiin ensin aamuvuorossa töissä jonka jälkeen maisteltiin olutta. Mietittiin josko oltais menty kaupungille katsomaan ilotulitusta mutta täytyy myöntää, että väsymys veti pidemmän korren eikä jaksettu lähteä mihinkään. :D Kynnet sentään lakkasin, että jotakin blingiä oli ilmassa. Lakoiksi valkkasin KBShimmerin kultaisen blingbling tekstuurin Dressed To Gildin ja hänen hopeisen sisaruksensa Hexy Bikinin. Molempia lakkasin kynsille kaksi kerrosta. Nämä molemmat kuivuivat erittäin karheiksi tekstuureiksi joten vaihtelun vuoksi lätkäisin päälle Poshen pikakuivattajaa. Toinen kerros olisi ollut bueno mutta yhdellä mentiin koska sekin tasoitti tekstuuria jo aikalailla.  Kuviin ei juuri tuo kimallus välity mutta voin kertoa, että melkoisen kimaltavat nämä olivat! :)

KBShimmer- Dressed To Gild, Hexy Bikini


Mites teidän vuodenvaihde sujui? :)

4 kommenttia:

 1. Olin ihan kotosalla tv:tä katsellen

  VastaaPoista
 2. Herkullisia molemmat lakat kyllä.
  Meijän uusi vuosi aika samanlainen ku teillä. Kotona vaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää lakat on kyllä upeita! :) Joo,ei vaan energia enää riittänyt kun oli aamun töissä :D

   Poista